26 Haziran 2015 Cuma

Sony'nin yeni Cyber-shot fotoğraf makineleri

Sony onun beş yeni kompakt dijital kameralar duyurdu CES 2011 yeni Cyber-shot modelleri full HD sunan dünyanın ilk kompakt dijital fotoğraf makinesini yine de içermektedir (1920 x 1080 / 60p) video kayıt -. Cyber-shot TX100V - ve özellik 3D hareketsiz görüntüleme ve 3D süpürme panoramik görüntüleme, 16.2-megapiksel CMOS sensörler, patlama çekim ve aynı anda hala çekim ve video çekmek için izin çift kayıt yetenekleri 10 fps.

DSC-TX100V kamera 1920 x 1080 60p video yeteneği yanı sıra, yeni DSC-TX10, 1080 AVCHD formatında 60i de DSC-HX7V, DSC-WX10 ve DSC-WX9 kameralar kayıt filmleri. TX100V ayrıca zengin renk kontrastı ve derin siyahlar ile hızlı sorunsuz oynatmayı vaat 3.5 inç (8,8 cm) OLED dokunmatik ekranı sunmak amacıyla Sony'nin ilk Cyber-shot fotoğraf makinesi.

Yeni Cyber-shot serisi takip önceki modellere Hareketsiz Görüntü modunda 3D dahil. Bu teknoloji, derinliği sağlamak için farklı odak pozisyonlarda alınır, iki arka arkaya çekim kullanır. Sol ve sağ göz görüntüleri 3D efekti sağlamak için üretilmiştir. Bu görüntüler uyumlu 3D televizyonlarda görüntülenebilir (3D gözlük ve bir yüksek hızlı HDMI kablosu kullanarak) ve bireysel görüntüler 2D görülebilir. Bir başka özelliği ise 3D Sweep Panorama modu tek basın ve süpürme hareketi panoramik fotoğraflar çekmenize olanak verir. Bu modda, kare yüksek hızda seri çekim 3D panorama oluşturmak için bir araya dikilir. Cyber-shot ikinci panoramik fonksiyon Sweep Multi Angle modu. Uyumlu 3D televizyon sistemleri üzerinde 3D görüntüleri görmenizi sağlar 3D Sweep Panorama modunda, aksine, Multi Angle kameranızın 3 inç (7,5 cm) LCD ekran (ya da 3.5 inç OLED ile simüle 3D sağ hareketli görüntüleri görmenizi sağlar Sweep ileri ve geri kamera eğerek DSC-TX100V) için ekrana dokunun. Bu çekim özelliği, farklı açılarda 15 görüntüleri yakalar ve daha sonra ekranda bir 3D benzeri efekti yaratarak, tek bir fotoğrafın içine derler.

Yeni Cyber-shot serisi mükemmel düşük ışık performansı sağlayan Sony'nin 16.2-megapiksel "Exmor R" arka aydınlatmalı CMOS sensör teknolojisi, istihdam ve 10fps kadar çekim burst. Üstün Auto ve Akıllı Otomatik modu - - Tüm modeller geliştirilmiş otomatik modları özelliği otomatik olarak doğru sahne modunu tanımak için yeni seri Cyber-shot kamera izin sonra hızla ateş ve daha fazla açıklık, optimum görüntüler üretmek için altı çoklu çekim kadar birleştirmek arka ışık düzeltme HDR teknolojisi ve altı-shot Çoklu çekim Katmanlama teknolojisi kullanılarak düşük görüntü gürültüsü kullanarak dinamik aralık. Dokuz sahne modu özellikli önceki Cyber-shot modelleri üzerinde geliştirilmesi, yeni DSC-TX100V modeli 36 Hareketsiz Görüntü Modu sahneleri ve Film Modu sahneleri sunuyor. DSC-HX7V modeli dahili sunmaktadır geo-tagging için GPS ve pusula. Bu model aynı zamanda 10x optik zoom Sony G lens ile birlikte geliyor. DSC-WX10 bir 7x, parlak F2.4 24mm geniş açı lensi ve yüksek hızlı otomatik odaklama özelliği bulunuyor; DSC-WX9 kamera ise gruplar veya manzara yakalamak için 5x 25mm geniş açılı lense sahiptir. Ayrıca, WX10 bir DSLR fotoğraf makinesi hızına karşılaştırılabilir odaklanarak daha hızlı, daha hassas sağlayan yüksek hızlı doğrusal odak özelliğini eklemek için sadece dijital fotoğraf makineleri biridir. DSC-TX100V modeli zorlu aydınlatma koşullarında tek gerçekçi görünümlü fotoğraf oluşturmak için üç ayrı çekimleri golleri, orta tonları ve gölgeleri derler HDR özelliğine sahiptir. DSC-TX10, DSC-HX7V, DSC WX10 ve DSC-WX9 kameralar Arka Işık Düzeltme HDR modunda iki görüntü derleme.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder