25 Haziran 2015 Perşembe

Klasik görünüm, yeni teknoloji

Fujifilm Kuzey Amerika Photokina fuarında açıldı onun FinePix X100, duyurdu geçen Eylül , önümüzdeki ay piyasaya sürülecek. Profesyonel ya da meraklısı fotoğrafçılar, sabit lens, geniş sensör dijital kamera, spor, klasik olmayan dijital kamera kontrolleri ve kullanıcılar optik ve elektronik modları arasında geçiş sağlayan bir hibrit vizör amaçlanmıştır.

Görünüşte, yeni FinePix X100 belli vardır Leica M9 hakkında göz ... ama Fujifilm bir melez vizör kombinasyonu, geniş APS-C sensörlü ve tam uyumlu lens başbakan, başka bir şey özgü bu kamerayı yapmak "diyor Pazar ve bir anlık modern klasik kılan bir menzil tasarım içinde sunulmuştur. "

alt ve üst yüzeyleri döküm magnezyum alaşımından yapılmış, çevirir ve halkalar metalden öğütülür ve şasi deri benzeri aksan tamamladı edilmiştir. Üst aramalar kullanıcı kameraya açmadan kamera ayarlarını programlamak için izin ve büyük 12.3 megapiksel APS-C CMOS sensör, dahili optimize edilmiş ve özel X100 için geliştirilmiştir. ISO hassasiyeti 200-6400 çalışır, ancak bu kamera vererek ISO12800 için ISO100 genişletilebilir "yaklaşık 10 kez bir geleneksel kompakt hassasiyetini." Daha önce de belirtildiği olmayan katlanabilir yapısının yanı sıra, FUJINON 23mm Tek Odak Uzunluğu Sabit F2 objektif olarak dört inç kadar yakın ve dairesel yumuşak akıbete görüntüleri yakalayan 9 bıçaklı diyafram diyafram asist benimsenmesi makro özelliği vardır of-odak ya da bokeh etkisi. "Fotoğrafın gerçek keyfi bir vizörden dünyayı görme heyecanını ile başlar," Fujifilm diyor. "Yeni Hibrit Vizör bu temel kamera deneyimi kullanıcılara reintroduce için geliştirilmiştir. Bu birlikte, bu tür klasik 135 boy veya orta format kameralar pencere tipinin 'parlak çerçeve' telemetre tipi film kameraları bulunan optik vizör birleştirir elektronik vizör sistemi en kompakt ya da aynasız dijital fotoğraf makinelerinde dahil. "

Ters-Galile optik vizör izleme ekranında LCD panel görüntüsü için bir prizma hibrid sistem aynı anda çekim çerçeve ve elektronik atış verilerini hem göstermenizi sağlar. 0.5x büyütme optik bulucu düşük renk sapması ve distorsiyon tüm cam elemanları ve faydaları bulunmaktadır. Sürekli güncellenen optik modda, verilen verilerin parlaklığı otomatik olarak sahne alanına göre ayarlanır. Bir düğmeye basarak, kullanıcı 1.400.000 noktalı çözünürlükte "sensör üzerinden" önizleme veya dijital görüntü oynatma elektronik vizör modu ve yarar geçebilirsiniz. Kullanıcılar 49-noktalı otomatik elektronik vizör odak alanı veya elektronik modda beş farklı odak alanı boyutlardan seçmek mümkün olmanın yanı sıra bir 25 puanlık optik vizör odak alanı arasında bir seçim sunulmaktadır.

X100 diyafram önceliği ayarını kullanırken, yumuşak, odak dışı arka plan etkisi yararlanabilirsiniz, 720p yüksek çözünürlüklü filmleri kaydedebilirsiniz. İleriye büyük ekran televizyonda izleme dahil bir mini HDMI konnektörü üzerinden için yiyecek ve içecek. Kameranın 120 veya 180 derece hareket panorama modu kullanıcıların A3 boyutunda (11.7 x 16.5-inç) büyümelerinin olarak sonuçlarını yazdırmak için güçlü olmak ile, hızlı bir son söz değer.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder