26 Haziran 2015 Cuma

Sony Bloggie cep kamera 3D gider

Sony Bloggie HD cep video kamera aralığında üç yeni model duyurdu. Lansmanı yedekleme Bloggie Dokunmatik geçen yıl, şirket 3D teknolojisi ve çift ekran yetenekleri eklenerek 2011 için kompakt bir platform artırdı. Her kompakt fotoğraf makinesi kategorisine farklı özellikler getiriyor ise her yeni model, Sony'nin Exmor CMOS sensör, SteadyShot görüntü sabitleyici, Yüz Algılama, USB kolu dahili ve ateş yüksek tanımlı (1920x1080) MP4 video ve hareketsiz 5 megapiksel fotoğraflar sunuyor.

Bloggie 3D kamera (MHS-FS3) iki lens, iki görüntü sensörü, stereo mikrofon ve sporlar yerleşik yakalama 3D veya 2D video ve fotoğraf LED ışık yeteneğine sahip. Bu içerik kameranın 2.4 inç LCD ekranda gözlük olmadan 3D çalınabilir veya herhangi bir 3D özellikli HDTV'de (gözlük gerektirir ki). Sanatçısını sonraki çift ekran modeli Bloggie Duo (MHS FS2) 'dir. Video çekerken kullanıcıların çerçevesinde kendilerini koymak için izin verir - mercek altında önündeki arka ve 2.0-inç 2.7-inç - Bu kamera ayrıca dahili LED ışık, ama ne ayıran iki LCD ekranlar ise var veya hareketsiz görüntüleri. 2,7 inç geniş LCD ekranı bulunuyor ile giriş modeli Bloggie (MHS-FS1) aralığını yuvarlar. Sony Bloggie HD kamera Tüm Facebook, YouTube, Flickr ve Picasa Web Albümleri için entegre destek sunuyoruz. Ek ortak özellikleri (çekim videoda ise fotoğraf çekmenize olanak verir) Çift Record, HDMI çıkışı, Otomatik Odaklama ve Otomatik Makro artı dikey veya yatay çekim ve görüntüleme için ayarlanabilir bir kullanıcı arayüzü içerir. Seçeneği kullanıcıların 360 derece görüntüleri yakalayabilir ve kameranın LCD ekranında (bir seferde çeyrek) geri oynamaya olanak veren bir 360 Video add-on kiti de var.

Sony Bloggie (MHS-FS1) ve Bloggie Duo (MHS FS2) kameralar, dahili bellek 4GB ile hem sırasıyla yaklaşık US $ 150 $ 170 Mart ayında satışa sunulacak. Dahili bellek 8GB ile Bloggie 3D kamera (MHS-FS3) hakkında US $ 250 için Nisan ayında satışa sunulacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder