26 Haziran 2015 Cuma

Kontur GPS ve Bluetooth özellikli actioncam duyurdu

Kontur HD kendi sınırlamaları biri her zaman bir vizör onun eksikliği olmasına rağmen, kesinlikle actioncam sektöründe ana oyunculardan biridir. O iken yok o işaret ne bir fikir vermek merceğin iki tarafında monte edilen iki lazer var, kaydedilen atış nasıl görüneceğini tam olarak ne söylemek mümkün olmamıştı. Bu kullanıcıların etajer kendi sörf, gidon, paintball silah veya atış içine yeterince ulaştığından emin olmak için, özellikle büyük bir anlaşma tür olabilir. Geçen haftaki CES, ancak, şirket sorununa oldukça benzersiz bir çözüm açıkladı - gibi yerine bir eklenti vizör yürüttüğünü, GoPro geliştiriyor, bu Bluetooth üzerinden kullanıcının akıllı telefonuna kendi resmini gönderen yeni bir kamera yayımladı. Gibi Oregon Scientific ATC9K , Kontur GPS ayrıca görüntüleri GPS verilerini gömer.

Sadece kameranın resmi bir canlı yayın, özel uygulaması ile donatılmış bir telefonda görünür, ancak kullanıcılar ayrıca video çözünürlüğü, kare oranı, mikrofon hassasiyeti, iris, kontrast ve netlik gibi parametreleri kontrol etme telefonun dokunmatik kullanmak mümkün olacak değil - Onlar ayarlamalar yapmak gibi, gerçek zamanlı sonuçları görmek mümkün olacak. Özelliğini kullanmak için, kullanıcıların kendi makinesini açma ve Bluetooth düğmesine basarak, kendi telefonunuzda Bluetooth sağlayan ve daha sonra Kontur uygulaması açarak başlayacak. Böyle gerçek zamanlı görüntüleri üzerine boylam, enlem, yükseklik ve hız gibi GPS özelliği verileri kaydeder. Kontur en Verilen Hikayeci uygulamasını kullanarak, kullanıcılar daha sonra kullanıcı bu harita üzerinde nerede olduğunu gösterir sürekli hareket eden göstergesi ile, ya da ana ekranda yanında görünen bir Google Maps görüntü şeklinde düzenleme onların görüntüleri üzerinde bu verileri görüntüleyebilir video bu noktada. Hız ve yükseklik haritası altında görüntülenir.

Bu fiyat tabii ki bir smartphone içermez, ancak Kontur GPS, US $ 349 için satıyor. Bluetooth yazılımı önceden iPhone'lar için oluşturulmuş ve Android sürümü hala gelişme ise, sertifika bekleyen ve birkaç ay içinde hazır olması bekleniyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder