25 Haziran 2015 Perşembe

Canon EOS film yapımcıları

Okii Sistemleri USB izleyin Odak ile fotoğrafçılar ve kameramanların uzaktan onların Canon EOS DSLR HD kontrol edebilirsiniz. kompakt uzaktan cihaz da dahil olmak üzere birçok kamera fonksiyonlarını çalıştırmak için Canon'un yerleşik USB yeteneği kullanan odak (video kayıt bile), kayıt başlatma / durdurma, deklanşör, ve daha fazlası. Sağlam, kompakt durumda inşa Okii USB Takip Odak hantal mekanik kurulum ihtiyacını ortadan kaldırır ya da bir bilgisayara gergin edilir.

Cihaz çapı (7.6 cm). az 3 den ve gereken iki adet AAA pil dahil en az 5 oz (142 g), ağırlığındadır. Bu bulunan otomatik odaklama motoru yoluyla kamera odağı kontrol etmek için bir merkez topuzu özellikleri Canon USM lensler . Odak herhangi Live View modunda kontrol edilebilir, bu yüzden hala fotoğraf ve çekim videosu hem de yararlıdır. Takip Odak uzaktan da kaydetmek ve en fazla dört odak noktaları dönmek için izin verir.

Böyle rekor başlatma / durdurma, deklanşör, otofokus on / off, ve ISO gibi kamera ayarlarında, deklanşör hızı, diyafram açıklığı ve düzeltmeler olarak diğer kamera fonksiyonlarını kontrol dokuz düğme odak topuzu etrafında yer alır. USB izleyin Odak kamera, HDMI çıkışı ile karışmaz, böylece aynı anda izleyin Focus ve harici bir monitör hem de kullanabilirsiniz. Takip Odak EOS USB bağlantısı üzerinden çalıştığı için, Okii cihaz mekanik odak çektirmenin tepkisi ve hissediyorum yok dikkat çekiyor.

Okii USB izleyin Odak dahil olmak üzere birçok Canon EOS DSLR modelleri ile çalışır EOS 1D Mark IV , EOS 60D , giriş seviyesi EOS 550D / Rebel T2i / Öpücük X4 , ve diğerleri. Okii pillerin bir dizi 30 saatlik bir çalışma süresi iddia ve onlar USB kabloları 10 metre (33 ft) kadar ölçüm ile kontrolör test ettik. USB izleyin Odak $ 400 ABD fiyatlı ve Okii Sistemleri halen preorders kabul edilir. İlk gönderiler Şubat ayı sonunda bekleniyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder