26 Haziran 2015 Cuma

Samsung'un yeni Wi-Fi kompakt fotoğraf makinesi etkin

Samsung yakında piyasaya çıkacak SH100, Wi-Fi özellikli kompakt selefinden daha iyi bir lens ile birlikte geliyor ve kablosuz uzak, çerçeve önizleme ve atış kompozisyon, yanı sıra uzaktan deklanşör izin vermek için bir smartphone ile eşleştirmek Kameranın kendisini. Aynı zamanda açık ya da değil, ister yüksek çözünürlüklü televizyon DLNA teknolojisini kullanarak içerik akışı ve otomatik olarak bilgisayara fotoğrafları ve videoları yedeklemek yetenekli olacak.

Tabii ki, Samsung'un yeni kompakt fotoğraf makinesi değil , ilk Wi-Fi özellikli dijital fotoğraf makinesi gördük, ne de tek - Kodak , Ricoh ve diğerleri de aşağı gitti benzer yolları. Ama bu uzak bazı çok yararlı yeni özelliklerden bir şey almaz. SH100 için ardılı ST80 ve özelliklerinin çoğunu korur - Böyle 14.2 megapiksel sensörü, 3 inç dokunmatik ekran, şimdi genelinde 200.000'i aşkın Wi-Fi noktaları olduğu söyleniyor Boingo mobil hotspot hesabına (as küre) ve yüksek tanımlı video kayıt özelliği. Şirketin AllShare DLNA teknolojisi ayrıca bir HDTV kablosuz akışın sağlayan, üzerinde gerçekleştirilir.

Şirketin amiral gemisi tamamen bağlı kompakt fotoğraf makinesi olma Set, yeni model şimdi f4.7-23.5mm 5x optik zum (26-130mm eşdeğeri) Samsung objektifi spor, bir mercek yükseltme alır. Kullanıcılar yeni Smart Access kullanıcı arayüzü ve PC Auto Back-up fonksiyonu olarak bazı yararlı yeni özellikler aracılığıyla kolaylığı-of-use söz edilir. Samsung kablosuz uygun bir bağlı PC'ye görüntüleri yedeklemek olacak düğmeleri sadece bir çift presleme, sistem aynı zamanda PC kapalıyken bile yüklemeyi izin Wake-on-LAN sistemi ile uyumlu olması olduğunu söylüyor. Yararlı bir ek bir çerçeve oluşturmak için kablosuz (örneğin Galaxy S gibi) uyumlu bir akıllı telefona bağlamak için yeteneğidir. Eğer o zaman sadece yakındaki bir duvara kamerayı pop çekimde kendinizi dahil etmek istediğiniz ve telefonda uzaktan verdiği çerçevenin tüm yaparsanız bu iken, doğal tatil yakalamaya için özellikle önemli olmayabilir. Ayrıca görüntülerde dahil edilecek telefonun GPS geo-tagging bilgi sunmaktadır. Çok uzun bir kablosuz ev yönlendirici veya Wi-Fi hotspot aralığında konum olarak daha sonra yerleşik 802.11b / g / n bağlantı acısız bir bilgisayara bunları yüklemeden sosyal paylaşım sitelerine fotoğraf ve video yüklemek için izin gerekir İlk. Yapabilirsiniz, kullanıcıların mobil noktaları veya ev ağlarına güvenmek zorunda değildir ama her şey olamaz, böylece elbette 3G bağlantısı yararlı bir ek olurdu?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder