26 Haziran 2015 Cuma

Mavi Mikrofonlar 'Ayaklı Mikey ve USB Yeti Pro

Mavi Mikrofonlar de geldi CES 2011 yüksek kaliteli kayıt aralığı iki yeni eklemeler ile. için US $ 69'den Mikey harici mikrofon ise şirketin en son masaüstü mikrofon, Yeti Pro analog XLR çıkışı ile 24-bit / 192 kHz kayıt çözünürlüğü birleştiren ilk USB birimdir Kapak bir mikrofon giriş jakı var - - muhtemelen kabul edilecektir Popüler cebi kamera hayranları için haber.

Yeti Pro yüksek çözünürlüklü kayıt yetenekleri sayesinde CD kalitesinde dört kat daha detaylı olarak ses yakalamak için yapmak. Yeti Pro aynı zamanda hem dijital hem de analog kayıt için dört farklı kayıt desenleri (kardioid, omni, stereo, çift yönlü) ile üçlü bir dizide kondansatör kapsül sunmaktadır. Blue'nun önceki modele (karşılaştırılarak 16bit / 48 kHz kayıt çözünürlüğü) Yeti gibi, Yeti Pro direkt izlenmesi için ses kontrolü, ayarlanabilir kazanç kontrolü, dijital sessizdeyken sıfır gecikmeli kulaklık çıkışı korur ve Mac hem uyumludur PC.

"Stüdyo ortamında kendi multi-model yönlülük getirerek Yeti Pro yüksek çözünürlüklü yetenekleri ile, gerçekten profesyonel düzeyde USB mikrofonlar alıyor" John Maier, Mavi Mikrofonlar CEO'su. "Yeti kalite / fiyat masaüstü USB ürünleri popüler hattına 192kHz çözünürlüğe getirerek bariyer, ancak stereo analog üzerinden eklenmesiyle, bizim kullanıcılar artık üçlü kapsül dizi alabilir ve çeşitli seçenekler getiriyor sonları sadece Pro gibi profesyonel yayın, podcasting, ev stüdyoları ve daha fazlası gibi daha geleneksel stüdyo ortamlarında, içine. " Yeti Pro US $ 249 perakende ve bu ay satışa sunulacak.

Kapak için Mikey tüm Flip Video kameralar bağlanır ve kompakt profesyonel kalitede stereo kayıt için Blue adlı özel ayarlı kondansatör kapsül iki sahiptir. 0,1 £ cihaz frekans 30Hz tepkisini var - 20 kHz, 44,1 kHz / 16 bit kayıt ve otomatik açılış ve Flip Video kamera gücünü korumak için kendi AAA pil dayanır.

Kullanıcılar, farklı ortamlarda kayıt için 'Loud' veya 'Otomatik' hassasiyet ayarları arasında seçim yapabilirsiniz ve bir mikrofon giriş jakı bir yaka mikrofonu, el ya da kablolu görüşme mikrofon gibi ek mikrofonların plug-in sağlar. Montaj yerleşik bir tripod da bulunuyor. Kapak Mikey 69 $ FORUS perakende olacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder