26 Haziran 2015 Cuma

GoPro 3D aksiyon videografisi konut serbest bırakmak için

GoPro onun ile 3D giriyor 1080p HD HERO actioncam aralığı, ama biraz farklı bir yaklaşım alıyor. Bunun yerine tek bir birim halinde iki lens ve iki sensör sıkışma, şirket kalça mevcut 2D kamera iki birleştiren özel bir kasa oluşturmak için seçmiştir. 3D KAHRAMAN Genişleme kiti tüm 1080p HD HERO kameralar ile uyumlu olacak ve ABD'nin bir maliyetle 100 $ Şubat ayında raflarda olması bekleniyor. Genişleme kiti kendi sinyallerini genlock konut içinde iki 1080p GoPro kahramanlar bağlayan bir kablo içerir. Kullanıcı daha sonra onları bir 3D görüntü içine de kameralardan görüntüleri birleştirmek sağlayan ücretsiz düzenleme yazılımı indirir. Bağımsız kameralarda olduğu gibi, yine olacak muhafaza su geçirmez ve darbelere karşı dayanıklı ve aynı zamanda iki kamera bireysel görüntüleri yakalamak için farklı açılarda ayarlanacak sağlayacak.

Eksileri: - Kafanda yani sarılı açıktır ki (harcama dolar anlamına gelir) ve boyutu kritik bir senaryolarda ünitenin toplu iki katına iki kamera gerekir ihtiyaç bu şekilde 3D ​​ateş. Artıları: şirket özel bir 3D kamera yaptıysanız, kesinlikle normal modele göre daha pahalı olacağını (zaten kameralardan biri varsa yani HD HERO 1080p, 259 $ maliyeti, harcama 3D ABD $ 359 olacaktır gitmek için) . 3D çekim değilken kiti ekstra 2D GoPro birimi de kullanışlıdır. Yanı sıra muhafaza içinde iki ayrı dere yakalama gibi, örneğin, kolunun üzerine bir ve bisikletle geriye dönük arka çatalı tane takabilirsiniz. Bir GoPro ile bir dostum varsa ve $ 50 dolar her bir 3B seçeneği verecektir.

yukarıda gösterildiği gibi sörf, bisiklet, ya da göğüs - - Orada birkaç montaj GoPro için seçenekler göz önüne aldığımızda ünitenin büyüklüğü konusu da önem kaybeder ve hiçbir başlamak için büyük veya ağır birimi yoluyla bu. Profesyoneller o var gibi görünüyor ... ve sizin olsun gibi GoPro solüsyonu ya da değil, actioncam video kesinlikle 3D platformu kendisini borç verecek bir alandır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder