25 Haziran 2015 Perşembe

GoPro HERO actioncam Pil BacPac bültenleri

Sadece geçen ay, GoPro uzun zamandır beklenen tanıttı LCD ekran modülü kendi vizör-az HERO HD actioncam. Zamanda, şirket modülü 1080p yüksek çözünürlüklü kamera yeteneklerini genişletmek için tasarlanmış BacPac aksesuarları, bir dizi ilk olduğunu belirtti. Şimdi, bu aksesuarların sonraki Pil BacPac şeklinde piyasaya sürülmüştür. Bir dahil 1100mAh lityum-iyon pil potansiyel olarak çalışma süresi iki katına, (zaten kendi özdeş pili vardır) kameranın arkasına monte edilmesini sağlar.

LCD BacPac olduğu gibi bağlandığında, bu yeni bir toplam makinesi paketi daha kalın hale getirir. Bu HERO'nun mevcut su geçirmez gövde artık her şeyi tutmak için yeterince büyük olacağı anlamına gelir, bu yüzden modül konut için yedek derin arka kapı ile birlikte geliyor. Katı su geçirmez bir model ve bir alt-ağırlıklı olmayan su geçirmez "iskelet" modeli - Aslında, iki ile geliyor. Bir kez operasyonda, modülün arka üç LED geri kalan pil ömrünün seviyesini gösterir.

BacPac modüllerden herhangi biri gibi, sadece 1080p HERO HD, ile çalışır olmayan 960p sürümü. Ancak, her iki model için bir off-kamera batarya şarj cihazı olarak hizmet verebilir - bu senaryoda, kullanıcıların ekstra ağırlık ve modülün dökme olmadan ateş olabilir, bunun yerine bir akü şarj süre için kendi bilgisayarın USB portuna bağladım bırakarak Diğer kullanılıyor. Pil BacPac üzerinden artık kullanılabilir GoPro 49,99 $ ABD için, web sitesi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder