25 Haziran 2015 Perşembe

Nikon'un Coolpix 36x SUPERZOOM

Netleşiyor uzaktaki nesneleri getirmek gelen P500 duyuru ile bir Coolpix destek sağladılar Nikon . 12.1 megapiksel kamera okkalı 36x zoom lens, hibrit titreşim azaltma teknolojisi ve bir değişken açılı yüksek çözünürlüklü ekrana sahip. Kullanıcıların zengin ya da düşük ışık görüntülerin mümkün olan en iyi panoramik, sesi yakalamak yardımcı olmak için tam yüksek çözünürlüklü filmleri ve sporu kullanışlı sahne modları bir dizi çekim yapabilirsiniz.

Nikon'un yeni Coolpix P500 hiç Coolpix kamera entegre edilmesi en uzun zoom, bir 36x geniş açı optik zoom NIKKOR ED Cam Lens sahiptir. Bu geniş açıdan 22.5 mm 810 mm ultra telefoto (35 mm) bir zoom aralığı verir. Ultra-telefoto sonunda, kamera titremesinin ve Nikon etkilerini azaltmaya yardımcı olmak için bir şey sensörü kayması ve elektronik yöntemler hem istihdam onun 5-yönlü melez titreşim azaltma görüntü sabitleme teknolojisi bu ihtiyacı karşıladığını söylüyor gerekir. Şirket ayrıca daha minimumda sallamak tutmak için lens tarafına bir zoom kontrolünü eklemiştir.

Coolpix aralığı için bir ilk, hem de ve film modlarında gürültü ve distorsiyon doğru azaltmaya yardımcı olur EXPEED C2 çift dijital görüntü işleme motoru. P500 stereo ses ile tam 1080p yüksek çözünürlüklü film kaydı yeteneğine sahiptir ve kayıt sırasında görüntüleri çekebilirsiniz. Aynı zamanda yavaş hareket üretmek için kayıt hızını ayarlamak veya özel efektler hızlandırdı olabilir. Kamera ISO3200 için ISO160 hassasiyet aralığından 12.1 megapiksel arka aydınlatmalı CMOS sensör, faydaları vardır ve saniyede beş tam çözünürlüklü görüntüleri kadar yakalayabilir. Görüntüler ve filmler SD / SDHC / SDXC bellek kartlarına kaydedilir ve Li-ion pil yaklaşık 220 çekim için iyi olmalıdır. Tüm kamera kartı ve pil dahil, 4.6 x 3.3 x 4.1 inç (115.5 x 83.7 x 102.5mm) boyutları ve sadece bir pound (454g) üzerinde ağırlığındadır kadar kapalı.

Kullanıcıların kamera ile arka aydınlatma sahne modu dahil olmak üzere, yeni kamera iyi olsun yardımcı olmak için çok sayıda yararlı sahne modları vardır yüksek dinamik aralık geliştirilmiş görüntü sesleri sunmak için farklı pozlarda çekilen birden aynı sahne görüntüleri birleştirir işlevsellik. Gece Manzarası modu etkinleştirildiğinde ise daha fazla görüntü birleştirilmesi iyileştirilmiş gürültü düzeyleri bu kez parası olmak, düşük aydınlatma koşullarında gerçekleşir ve Gece Portre modu ana konuyu aydınlatmak için tek bir flaş atış kullanımı ile bu yöntemi birleştirir. Kolay bir Panorama modu kullanıcı dostu sahne süpürülmesi için yön ve açılardan bir seçenek sunar. Arka 3-inç, anti-yansıtıcı kaplama ve aynı zamanda P500 ile LCD ekran devirme 920,000 dot 230,000 nokta çözünürlüğü ve diyoptri ayarı ile bir 0.24-inç LCD vizör bulunuyor var. Sık kullanılan fonksiyonlar manuel mod kadranı ve A / V çıkış portu üzerinden erişilebilen bir USB 2.0 arabirimi ve mini HDMI ile birleştirilir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder