25 Haziran 2015 Perşembe

GoPro HERO actioncam LCD ekran modülü bültenleri

GoPro HD HERO actioncam muhtemelen olmuştur en iyi bilinen ve en yaygın kullanılan actioncam LCD ekranın olmaması - şimdi bir kaç yıldır, ama her zaman geçirdi bir sınırlama. Kameranın 170 derece balıkgözü lens eylem çoğu yakalamak için yeterli olsa da, kullanıcıların çekim dizilmiş tam olarak nasıl, ya da kayıtlı görüntüleri onlar ümit ediyordum şekilde çalıştı olmadığını kontrol etmek isteyen durumlar her zaman vardır. Şirketin yanıtı eklenti LCD ekran, modül, KAHRAMAN sahipleri kendini göstermeye o gizmo için bir süre bekledikten olmasına rağmen vaat edildi. Eh, onlar GoPro LCD BacPac satın alınabilir duyurdu olarak, artık beklemek gerekir.

Kameranın arka yüzündeki zaten var olan genişleme portuna LCD BacPac klipleri - o olacak değil yeni çalışmak HERO 960 Ancak,. Ekran kameranın genel kalınlığı artacak, çünkü onun konut için daha derin bir yedek arka kapı modülü ile birlikte - aslında, aslında orada dört kapı kitine dahil: Her iki düzenli ve bilek monte sürümleri için su geçirmez kapılar Her iki model için kamera ve çakmak, sigara su geçirmez "iskelet" kapıların.

Kullanıcılar hızlı ileri ve hızlı geriye birlikte düzenli bir hızda geri video oynatabilirsiniz aracılığıyla fotoğraf modunda çekilen ve aynı zamanda kendi görüntüleri ses duymak edildi fotoğraf görüntülemek dahili ses kontrolü ile hoparlör. GoPro 'ın LCD BacPak kahraman için genişletme modülleri bir çizgi birinci olduğu söyleniyor. Bu şirketin web sitesi aracılığıyla 79,99 $ ABD için artık kullanılabilir olduğunu ve yakında mağazalarda olmalıdır. Yaklaşan bir hands-on inceleme için bu alanı izleyin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder