26 Haziran 2015 Cuma

Canon minik XA10 duyurdu

Canon, küçük hiç profesyonel sınıf handicam duyurdu. XA10 tam dolu değersiz 820g (1,8 £) ağırlığındadır ve H.264 1080p HD video ve daha düzenlemek dostu AVCHD formatını vuruyor. Canon prosumer piyasası arasındaki ve dış, aksiyon sporları, profesyonel düzeyde canlı haber ve sıkı nokta çekim için bir ultra-taşınabilir teçhizat olarak yere yunuslama. Ama ABD Doları 1999 tahmini perakende, iyi sadece yüksek kaliteli ev filmleri çekmek istediği hobisi ulaşılabilecek var.

Canon'un XA10 Canon'un en küçük şimdiye profesyonel handicam olarak geçen yılın sonlarında piyasaya XF100 topuklar üzerinde oldukça sıcak geliyor. XF100 olabilir US $ 3.300 stereoskopik 3D gibi yüksek bir bit hızı codec ve niş özelliklerini birkaç ekstra kare hızı seçenekleri varken Ama, küçük XA10 64GB dahili flaş ekleyerek, çok daha küçük bir birimin içine aynı lensi, CMOS sensör ve odaklama sistemi paketleri fiyat etiketi kapalı 1300 $ vurma sırasında sürücü ve üstün düşük ışık performansı. En XA10 en önemli özelliklerinden bazıları bir göz atalım: 1080p HD video AVCHD veya H.264 ya kaydedilen H.264 online video için standart haline gelmiştir iken, AVCHD düzenlemek için çok daha az işlemci yoğun biçimidir, böylece senin H.264 iş akışının parçası eğer bir ara düzenleme biçimine kod çevrimi adımını dışarı kesebilir. DIGIC DV III görüntü işlemcisi Özellikler işleme hızı, gürültü azaltma ve bir dahili kamera kontrolü mikroişlemci arttı. DIGIC DV III yüz, otofokus tespit dokunup parça gibi şeyler sağlayan yüksek hızlı işlemci; ve akıllı otomatik mod. 1/3 'inç'lik CMOS A 2.37-megapiksel sensör, etkili bir 1920x1080 HD kayıt 2.07 megapiksel kullanarak. 64GB dahili flash sürücü 5 hours düşük çözünürlüklerde 24 Mbps 1080p kayıt veya çok daha fazla kayıt zamanlarda kayıt süresi 55 dakika sağlar

10X zoom lens 35mm bir lens 30.4-305mm), değişken zoom hızı Eşdeğer. Maksimum diyafram f / 1,8-2,8 alan güzel derinliği için. Maksimum hızı 1/2000 çekim. Ayarlanabilir tam zamanlı otofokus Modu kullanarak, anlık normal ortam, yüz önceliği ve kılavuzu dahil yerleşik bir odak halkası. Kare hızları 60i ateş 60i, 24p yerli ve ilerici 24p ve 30p dahil olmak üzere Optik Görüntü Sabitleme SuperRange Optik (lens kaydırmalı) stabilizasyon. Standart, Dinamik ve kapalı modları, güçlendirilmiş. Düşük ışık performansı Otomatik modda, XA10 az 1.5lux olarak çekebilirsiniz. Hiçbir ışık hiç orada zaman Paris Hilton tarzı çekebilirsiniz böylece aynı zamanda kolu bir inşa, dağınık IR verici ile, ultra düşük ışık durumları için kızılötesi modu bulunuyor. 3.5-inç dokunmatik ekran LCD Garip açılı çekimler için etrafında dönebilen ve. Dokunmatik ve iz modunda, sahnede bir konu seçebilirsiniz LCD panelde dokunma ve kamera olursa olsun sahnede oluyor başka ne o konu için odak ve pozlama seti tutacak. Bir odak size diyafram ayarını seçin ve puan odaklanmasına yardımcı olmak için yardım sistemi de var.

2 XLR mikrofon girişi jakları, artı 3.5mm stereo mini-jak XA10 üzerine çıkarılabilir kolu içine inşa edilmiştir. XLR jak kamera ile kullanabileceğiniz yüksek kalitede mikrofonların aralığını genişletmek için fantom güç var. Bu arada dahili stereo mikrofon zoom uzunluğu ile mikrofonun yönünü eşitler bir mod dahil, yönlülük için ayarlanabilir. Gürültü azaltma seçenekleri, geniş ses seviyesi ani bir oto-zayıflatıcı ve farklı çekim durumlara uygun EQ modları bir dizi de var.

Düşük açılı çekimler için kullanışlı, çıkarılabilir kolu da XLR mikrofon girişleri, ses seviyesi kontrolleri, aksesuarlar için soğuk ayakkabı, bir shotgun mikrofon tutucu ve kızıl ötesi ışık içerir. Düşük açılı eylem kaykay-cam gibi çekim biraz daha kolay hale getirmek için ekstra rec / durdurma ve zoom kontrol düğmeleri de var. XA10 ABD $ 1999 bir tavsiye perakende Mart'tan itibaren satışa sunulacak. Full özellikleri Canon sitesinde .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder