25 Haziran 2015 Perşembe

Olympus çarpmaya dayanıklı sağlam kamera duyurdu

Zorlu koşullar ile başa çıkabilecek bir kamera arıyor Maceracı ve sportif türleri yeni sağlam kompakt öğrenmek için ilginizi çekebilir Olympus . Sadece 14 megapiksel Tough TG-810 balığı su geçirmez, toz geçirmez, darbeye dayanıklı ve sıfırın şartlarında çalışabilmektedir ... ama aynı zamanda çarpmaya dayanıklı olduğunu.

Olympus kompakt onun Zor ailesine yeni bir üye ekledi çok uzun zaman önce değildi, ama şirket yine iş başında zaten. Yeni Tough TG-810, aynı 14 megapiksel CCD sensöre sahip, 28 - 140mm eşdeğer 5x optik zum objektifi ve yüksek çözünürlüklü, ondan önce TG-610 olarak 920,000 dot 3-inç LCD ekran, ama önemli ölçüde daha sağlamlaştırılmış oldu. Yeni kompakt 6.6 feet (2 metre) darbeye 33 feet (10 metre), su geçirmez ve soğuk 14 derece Fahrenheit (-10ºC) de çalışmaya devam edecek. Olympus TG-810 daha önce rastlamak ettik bir kimlik iddiası da çarpmaya dayanıklı olduğunu söylüyor. Kompakt durumları kullanıcıların kendilerini bulabilir düşünmeye değmez test etmek için bu koymak mümkün ne rağmen 220 £ (100 kg), basınç kadar kırma dayanabilmesi olduğu söyleniyor.

Onun hafif alüminyum gövde de kirli biraz aldığında sadece durulayın için izin, toz, kir ve diğer partiküllere karşı mühürlendi. Lens üzerinde su geçirmez kaplama iyi bir fotoğrafın engel damlacıkların önlemeye yardımcı olmak için, bile var. TG-810 spor otomatik olarak resmin konumunu kaydeden onboard GPS, elektronik pusula yolunuzu ve doğru yükseklik ve derinlik yargılamak için su / hava basıncını belirlemek için bir Manometre bulmanıza yardımcı olmak için. Tüm bu bilgiler eve döndüğünüzde kullanıcıların maceracı adımlarını takip etmek sağlayan bir görüntünün dijital dosya ile saklanır.

AF izleme kilitleri bir konu üzerine sürekli sonunda deklanşöre basın ne zaman bir keskin görüntü elde yardımcı olmak için odak ve parlaklığı ayarlıyor, ve çift görüntü sabitleme bulanıklığı azaltmak için Sensor-Shift Görüntü Sabitleyici ve Dijital Görüntü Sabitleme mekanik birleştirir. Akıllı Otomatik her çekim için en iyi görüntü ayarlarını seçer ve üç çekim panorama modu var. İlk çekim için deklanşöre basın ve otomatik olarak ikinci bir görüntü alır kadar yavaşça kamerayı kaydırmak bir stereoskopik 3D modu da bulunuyor. 3 boyutlu veri kamera işlenmiş ve 3D televizyonda ileriye gösterim için bir MPO dosyası olarak kaydedilir.

Özellik seti Tamamlanıyor dahil bir HDMI çıkışı arayüzünün büyük ekran televizyonlar nezaket izlenebilir sonuçları olan tek tuşla 720p yüksek çözünürlüklü video kayıt vardır. Görüntüler ve video SD / SDHC / SDXC medya saklanır ve kamera Eye-Fi uyumlu kart.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder