26 Haziran 2015 Cuma

Geo-tagging GPS FinePix XP30

Fujifilm görüntüleri, FinePix XP30 GPS geo-tagging özelliği ilk engebeli dijital kamera yayınlayacak üzeredir. Olmanın yanı sıra su, toza, darbelere ve geçirmez dondurma, sen özellikle ilginç bir vuruş tersledi bir noktaya bulunduğunuz yerden size rehberlik ve toplanan verileri kullanabilir kompakt kamera, bir seyahat haritasını oluşturmak kullanarak sizin illüstrasyonlar gibi fotoğraflar. Kamera aynı zamanda yüksek çözünürlüklü video kayıt ve çok fazla çaba sarf etmeden iyi çekimler yardımcı olmak için kullanıcı yardımcı bir dizi özellik içerir yapabilirsiniz. Gibi FinePix XP10 daha önce, toz geçirmez sızdırmazlık ve soğuk 14ºF (-10ºC) sıcaklıklarda çalışmasına yeteneği XP30 faydaları. Su yalıtımı ile yeni model başlangıç ​​iyileştirmeler (şimdi 16.5 feet / 5 metre derinliğe kadar XP30 alabilir), ve sonra onun 5 feet (1,5 metre) bir düşüş dayanacak edememek geçmek. FUJINON f5.0-25.0 mm (28-140mm eşdeğeri), 5x geniş açılı refraktif optik zum objektifi güçlendirilmiş sertleştirilmiş cam lens bariyeri ve ön panele perçinleme ile dayanıklı metal tek-vücut kasadan kamera faydaları vardır.

Kamera sarsıntısını ortadan kaldırmak için yüksek ISO ile mekanik stabilize sensörü birleştiren ISO3200 duyarlılığı ve sensör kaydırma Çift Görüntü Sabitleme için ISO100 ile 14 megapiksel CCD sensör var. Hızlı hareket eden bir konu üzerine otofokus kilitleri Takip deklanşör deklanşör serbest bırakıldığında çerçevenin merkezinde yer odak konusu yerleştirir depresif yarım olduğunda.

Bir fotoğrafın çekildiği zaman, dahili GPS tarafından sağlanan konum bilgisi ile etiketlenmiş. Eğer özellikle etkileyici görünümü bir çırpıda alıp daha sonra geri dönmek istiyorum ama oraya nasıl hatırlayamıyorum yapamıyorsanız, görüntü kitaplığındaki fotoğraf bulmak ve ne kadar uzak öğrenmek için Photo Navigasyon adında bir işlevi kullanabilir ve geri fotoğrafın çekildiği yere yön olsun. Dünya çapında bulunan faiz yaklaşık yarım milyon yerlerde gömülü bir liste yer almaktadır ve kameranın GPS Takip Veri fonksiyonu periyodik sonra yol boyunca çekilen fotoğraflar ile gösterildiği seyahatleriniz, bir harita oluşturmak için kullanılabilecek konum verilerini depolar. XP30 da olsa 720p çözünürlükte ve mono ses ile saniyede 30 kare hızında Motion JPEG formatında yüksek çözünürlüklü video kaydedebilirsiniz. Videoyu kaydedilir ve çekilen görüntülerin bir SD / SDHC / SDXC medya kartına kaydedilir ve kamera düzenleme veya görüntüleme arka 2.7 inç, anti-yansıtıcı, yüksek kontrast, 230,000 nokta LCD ekran üzerinden yapılmaktadır.

Facebook / YouTube Otomatik Yükleme özelliği kamera bir internet özellikli bir bilgisayara bağlandığında kez sosyal paylaşım sitelerine yüklemek için bir görüntü etiketlemek için izin verir. Kamera bir mütevazı panorama görüntüsü oluşturmak için üç adete kadar otomatik dikiş olabilir ve kullanıcı dahil oto sahne tanıma, yüz tanıma ve otomatik kırmızı göz giderme gibi özellikleri yardımcı. FinePix XP30 ABD $ 239,95, siyah, yeşil ve turuncu başlangıç ​​önümüzdeki ay kullanılabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder