26 Haziran 2015 Cuma

Sony 'Double Full HD' 3D Birinci kamera

Tüketicilerin kendi yapmak icar Will 3D filmleri mainstream 3D TV kurmak için yeterli olacak mı? Sony , en yeni Handycam modelleri sürümü ile çok umuyor. CES 2011'de Sony tarafından açıklandı kameralar onun Handycam hattına yeni eklemeler ile ilgili bir takım arasında önemli standouts bir çift vardı. HDR-TD10 3D kamera "Çift Full HD" kayıt, artı 3D gözlük olmadan kamerada 3D filmleri görüntülemenizi sağlayan 3D LCD dokunmatik panel ekrana sahip. 2B tarafta, Sony 60 inç (152 cm) diyagonal bir görüntü üretebilen video projektörleri ile üç Handycam sunmaktadır.

İki Sony G lens, iki "Exmor R" CMOS sensör ve iki adet "BIONZ" görüntü işlemcileri - Sony her tuşa bileşenin iki olmak üzere Entegre çift objektif sistemine sahip bir "Çifte Full HD" 3D video kamera HDR-TD10 çağırır. Herhangi bir 3D özellikli HDTV'de Full HD 3D videoları çalmanın yanı sıra, kameranın 3.5 inç 3D LCD dokunmatik ekranda gözlük olmadan 3D izlenebilir x 1080 Full HD video akışları 1920 çift HDR-TD10E kayıtları. Aynı zamanda olmayan 3D görüntüler otomatik olarak Full HD 2D 3D içeriği çalabilirsiniz. Otomatik olarak kameranın çevresi dayalı kameranın ayarlarını yapılandırır - - 3D modunda sunulan TD10E'si diğer özellikleri Optik SteadyShot ve iAUTO ile 10x optik zoom içerir. Hareketli objelere odaklanmak tutar ve flash bellek 64 GB İzleme Odak özelliği de var. HDR-TD10 gelen rekabet ile karşı karşıya Panasonic ama ABD $ 1500 civarında, Sony modeli ya Panasonic daha ucuz fiyatlı modeli . Bu fiyat noktasında kritik kütleye 3D TV getirmek için yeterli olup olmadığını zaman gösterecek.

Ayrıca tüm çıldırmak ekran panelleri yerleşik bir LED projektör özelliği üç modelden oluşur HDR-PJ serisi, yeni eklemeler arasında değer oldu kaydetti. Sony göre bu kameralar kadar 60 inç / 152 cm bir görüntü proje olabilir (diyagonal; / 6 m uzakta 20 feet yansıtılan olduğunda), duvarlar ve tavanlar gibi düz yüzeyler üzerine. O büyük ekran TV ile uzak yapabilirsiniz, böylece HD yeteneğine ek olarak, 3-inç LCD ekran ve her zamanki Sony özellikleri HDR-PJ serisi modellerinin hepsi, Clear Phase ve S-Master dijital amplifikatör ile stereo hoparlörler özelliği ve ev sinema sistemi tamamen - ya da değil. HDR-PJ serisi görünümlü üç model sadece bellek tipi ve kapasitesi değişir -. Elbette, ve fiyat Sony ABD etrafında 1.000 $ için 2011 Nisan ayında satışa sunulacak 220 GB HDD ile HDR-PJ50VE diyor, HDR ise flash bellek 16 GB ile flash bellek 32 GB -PJ30VE ve HDR-PJ10E sırasıyla yaklaşık US $ 950 ABD doları 700 Mart 2011 satışa sunulacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder