25 Haziran 2015 Perşembe

Büyük zoom ile Yeni Cyber-shot

Sony Cyber-shot kamera aralığına SUPERZOOM eklemeler bir çift duyurdu. Kompakt ve DSLR-benzeri modeller tam yüksek çözünürlüklü filmleri kaydedebilirsiniz Hem GPS özellikli ve diğer kameralara görülen artık tanıdık çift objektifli kurulum gerektirmeden 3D fotoğraf oluşturmak için yeteneği var. Her ikisi de dijital SLR karşılaştırılabilir otofokus hızı sunan ve şirketin bazı ileri teknoloji ödünç Handycam video kameralar.

Cyber-shot DSC-HX100V ve DSC-HX9V BIONZ görüntü işleme motoru ile yeni bir arka aydınlatmalı 16.2 megapiksel Exmor R CMOS sensör hem yarar. Düşük ışık durumları ISO3200 kadar bir hassasiyetle yardımcı olacaktır. Sony'nin prim Handycam'ler bulunan aynı 3-yollu sallamak iptali ile Optical SteadyShot görüntü sabitleme dahil bile zoom telefoto sonunda net sonuçlar neden olduğu söyleniyor.

3D süpürme panorama ve 3D hareketsiz görüntü modları için kameralar almak iki ardışık çekim farklı odak pozisyonlarda ve daha sonra çift lensler ile rahatsız zorunda kalmadan bir stereoskopik etkisi üretmek için sol ve sağ göz görüntüleri oluşturabilirsiniz. Bir süpürme çok açılı teknolojisi kullanıcıların fotoğraf makinesinin 3 inç, 921.000 nokta çözünürlüklü ekran üzerinde simüle 3D görüntüleri izlemek için izin vermek için, farklı açılardan 15 görüntüleri alır ve bir fotoğrafın içine birleştirir.

kameralar da kullanıcılar herhangi hızlı hareket eylemi kaçırmayın emin yardımcı olarak küçük 0.1 saniyede bir konu üzerine kilitlemek için söylenir yüksek hızlı otofokus yararlanabilir. İki enstantane arka plan bulanıklaştırma modu sonuçlarını çekici panorama akıllı süpürme yüksek çözünürlük modunda var, Cyber-shot serisine yeni keskin odaklı ön planda bulanık fonunda set konular ve yol farklı odak ayarlarında götürülüyor. Bu modda deklanşör tuşuna bastıktan sonra süpürme panoramik görüntünün 42.9 megapiksel (x 4096 10480) imkanı sunar. Cyber-shot aralığındaki tüm yeni modellerinde olduğu gibi, son eklenen Sony'nin prim SDHC medya kartları ile tam uyumludur. Orada GPS / Pusula işlevselliği geliştirilmiş ve çok sayıda kullanıcı her görüntü fırsatı en iyi yardımcı olmak için çekim modları otomatik oluyor.

kameralar da Sony'nin Kişisel Uzay çevrimiçi paylaşım servisine yüklemek için hitap PMB Portable yazılımı önceden yüklenmiş, gel. Eğer son anıları yükledim, hizmet onlar için bir davet içerir arkadaşlarınızla ve ailenizle bir e-posta gönderebilir - ve sadece onlara - Fotoğraflarınızı ve videolarınızı görüntülemek için. Indirme hizmeti akıllı telefonlar çalışmasına izin için kullanılabilir özel Android ve iOS uygulamaları da vardır. Aynı işlevselliği de verilen Picture Motion Browser yazılımı kullanılarak bir PC üzerinden yapılabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder