25 Haziran 2015 Perşembe

Canon'un PowerShot SX230

Kompakt kamera yeteneği 14X optik zoom, 12.1 Megapiksel görüntüleri ve 1080P video ile komple en son PowerShot SX230 HS modeli, duyuran bugün Canon ile çözgü hızda ilerlemeye devam ediyor. Başka sınırları iterek SX230 HS bir GPS alıcısının integation - Eğer görebilmeniz enlem ve görüntü her resmin EXIF ​​verilerinde alındı ​​nerede boylam mantıksal kayıt ek olarak, kamera haritalama yazılımı ile birlikte geliyor pics harita, artı dahili GPS logger alınmıştır nerede, bu nedenle o gün veya daha uzun süreli seyahatler için kullanışlı bir uygulama yaparak, bir harita üzerinde rotayı takip edebilirsiniz. Bütün bu US $ 350 ve kullanılabilir bir sonraki ay için.

Powershot SX230 HS en atama bir flash gerek kalmadan düşük ışık koşullarında geliştirilmiş görüntü kalitesi için Canon'un HS SİSTEMİ ile geliyor gösterir. HS SİSTEMİ sonuçta koyu ayarları görüntülerde daha fazla ayrıntı ve renk yakalayan, yüksek ISO seviyelerinde gürültüsünü azaltmak ve kameranın dinamik yelpazesini genişletmek için yardımcı bir Yüksek Hassasiyet CMOS sensör ile kombine Canon'un DIGIC 4 görüntü işlemci içerir. HS SİSTEMİ kullanımı ile, tüketiciler daha parlak, daha net görüntüler elde, daha az gürültü ve bulanıklık net görüntü yakalamak mümkün. Canon PowerShot SX230 HS modelinde Canon'un yeni GPS özelliği özel bir GPS alıcısı entegrasyonu ile etkinleştirildiğinde, bu nedenle kamera enlem, boylam ve yükseklik elde etmek için GPS uydularından gelen sinyalleri toplamak mümkün ve resmin EXIF ​​verileri bu bilgileri kaydeder . Kamera ile birlikte harita programı yazılımı bir harita üzerinde fotoğrafların görüntülenmesini sağlar ve görüntü vuruldu nerede konumunu gösterir. PowerShot SX230 HS de uzun süreli seyahatler için kullanışlı bir uygulama yaparak, bir harita üzerinde günün rotasını izlemek için yardımcı bir dahili GPS logger, bir PowerShot modeli için bir ilk vardır.

SX230 HS Full 1080p HD video alır ve aynı zamanda dinamik Görüntü Sabitleyici sayesinde daha stsable görüntüleri vuruyor. Film Digest adlı yeni bir özellik daha kolay tüketicilerin günlük çekim erişmek için yapım, tüketicilerin hareketsiz görüntü yakalama önce kısa bir video çekimi ve daha sonra bir klibin içine videoları bir tam gün yetmeyecek birleştirmek sağlar. Bir yetkili fotoğrafçı haline her numpty açmak için Canon'un arayışı sürdüren tüm yeni Canon PowerShot dijital kameralar otomatik olarak modları arasında geçiş gerek kalmadan sahne eşleşen ayarları seçer gelişmiş Akıllı OTOMATİK yazılımıyla birlikte gelir. Kolaylıkla bir ekranda istenen nesneleri İzleme Gelişmiş boyunduruk Algılama gökyüzünde uçan hızlı hareket eden nesneler, araçlar ya da kuşların başarılı yakalama sağlayan, hem de akıllı AUTO fonksiyonu eklenmiştir. Sadece deklanşöre basarak Gelişmiş Konu Algılama otomatik olarak bir akvaryum balık gibi belirli nesneler tanımlar. Deklanşör düğmesine bastıktan sonra, Servo Otomatik Odaklama / Otomatik Poz çalışmaya devam eder ve hareketli konunun odak ve pozlama mümkün geçirerek konuya olmadan ateş hale izlenir devam ediyor. Görüntülere daha sanatsal yetenek eklemek için yardımcı sahne modu kategorisine Oyuncak Kamera efekti ve Monokrom etkisi dahil. Oyuncak Kamera Efekti eski okul gösteren, fotoğraf yumuşatmak için bir grenli, bulanık bir görünüm kazandırır, 1960 görünümü ve Monokrom modu daha klasik, antiqued görünüm sergileyen, bir fotoğraf yapmak ya siyah-beyaz, mavi veya sepya tonları olabilir. Siyah, kırmızı ve mavi mevcuttur, Canon PowerShot SX230 HS dijital fotoğraf makinesi bir Dehşet yetenekli kamera 28mm eşdeğer mercekten yakınlaştırır bir odak uzaklığı, yol geçmiş 500mm, entegre GPS ile, bir yazılım size daha iyi bir fotoğrafçı olmak sen ve senin görüntüleri kolay görüntüleme için ve menülerde kaydırma veya bir harita üzerinde nerede olduğunu çalışmak için 3.0-inç LCD ekran. Telefonları sadece sadece bu kalite video ve fotoğraf çekmenizi yok - Whatsmore, sadece US $ 350 cep telefonunuza değerli arkadaşı olmak için yeterince iyi yeterince küçük ve ucuz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder