26 Haziran 2015 Cuma

Samsung'un NX11 aynasız değiştirilebilir objektifli fotoğraf makinesi

Samsung öncesinde önümüzdeki hafta CES yeni ve güçlü bir 24x zoom kompakt birlikte aynasız değiştirilebilir lensli fotoğraf makinelerinde kendi NX hattına bir güncelleştirme duyurdu. için takip NX10 (makul NX11 denir) APS-C (23.4 mm x 15.6 mm) boyutunda, 14.6 megapiksel CMOS sensör ve 3 inç AMOLED ekran da dahil olmak üzere selefinin özelliklerin çoğuna hisselerinin. güncellenen birim farkı kilit noktaları ile ilk geçen yıl tanıtılan i-Function lensler ile uyumluluk genişletiliyor, aynı ağırlık ve boyut olan NX100 ve kavrama tasarımı hafif verdiği.

20mm gözleme ve 20-50mm zoom gümüş rengi lens - NX11 bir 18-55mm i-Function lensi ve iki yeni i-Function lensler ile satışa sunulacak. Samsung'un i-Function lensi lens kendisi bir geçiş anahtarı ile ayarlanabilir için deklanşör hızı, diyafram, EV, WB ve ISO sağlayan kamera kontrollere erişim düzene için yeni bir yaklaşımdır. Fikir duygusu aynasız kamera yeni nesil sakıncaları biri kendi büyük DSLR kardeşleri üzerinde bulunan hızlı erişim kontrolleri aynı tip vücuda oda eksikliği olduğunu verilen yapar - bu sistem ile size almadan anahtar ayarlarını yapabilirsiniz Konuyla kapalı kamera. Her lens için en iyi moda düz almak için tasarlanmış bir lens önceliği modu kadranı da bulunuyor. NX11 ABD maliyetle 649 $ bir Şubat 2011 sürümü için ayarlanır.

Samsung'un ikinci ön-CES duyuru yeni WB700 olduğunu. 16 megapiksel (14MP efektif) nokta-ve-çek bir 24mm ultra geniş Schneider KREUZNACH® lens aracılığıyla 24X zoom (18X optik zoom ve 1.3x "Akıllı Zoom") sahiptir. WB700 ayrıca yeni zum gürültü azaltma işlevselliği ve çift dijital / optik görüntü sabitleme ile tam manuel kontrol, 720p yüksek tanımlı video kayıt (H.264 formatında) alır.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder