31 Temmuz 2015 Cuma

IP kamera sistemleri, 2 yönlü ses

İp kamera sistemi ışık gözetim için CMOS sensörleri ile geliştirilen JVC LoLux HD aralığı, bu HD 1080p, IP network kamera, onların Kolay Gündüz / Gece fonksiyonu ile yüksek çözünürlüklü HD video birleştirir ve para için mükemmel değer sunuyor. VN-T16U siyah ve beyaz 0,3 lüks ve aşağı 0,2 lux renk video görüntüleri yakalayarak, güvenlik giriş seviyesi network kameradır. Katma hassasiyet için Kolay Gündüz / Gece intech güvenlik kamera sistemleri, özelliği aydınlatma düzeyleri düşüktür intech güvenlik görüntüleri güçlendirir. Ayrıca, arka ışık telafisi ön detayını koruyarak ederken, güçlü arka ışık koşullarına sahip görüntülerde geliştirir.

JVC kamera ONVIF bağlantı spesifikasyonu ile uyumlu olmak, kayıt geniş bir ekipman yelpazesi ile entegre edilebilir. Şebeke arızası durumunda, güvenlik kamera sistemleri ürünü da ekledi fazlalık için SDHC hafıza kartları üzerine video kaydedebilirsiniz. Eş zamanlı kayıt ve izleme için kullanılabilir çoklu akış ile, kayıt için video kalitesini belirlerken intech güvenlik sistemleri desteği esneklik sağlar. IP kamera bünyesinde beklenmedik ses kullanıcıların yanı sıra interaktif bir iletişim aracı sunan uyarmak için 2 yönlü ses uyarılar vardır. Lütfen dikkat: Bu kamera sistemleri bir güç kaynağı ile gelmiyor. Ethernet orta mesafesinde üzerinde Güç gerektiren halinde, yukarıdaki seçeneklerden birini seçiniz. Bir konut ve duvar montajı ile VN-T16U açık paket de mevcuttur.

Full HD 1080p çözünürlük ve kare hızı yüz özellik veya plaka yakalamak için ideal bir net, keskin video sağlayacak Yakalama renkli video çok düşük ışıkta saldırgan kimlik şansı artan (0,3 lux kadar) Katma hassasiyet intech kameraları için kolay gündüz / gece modu 0.2 lux kamera sistemi paketi aşağı olayları yakalar kamera sistemleri Kolay WDR kullanan ışık dengelemesi özelliği On-board kayıt güvenliğini saklamak SD hafıza kartına beslemeleri, ağ kesinti durumunda bir yedekleme sağlar Etkileşimli 2-yönlü ses kamera izleyiciler ve kameranın konumu arasında bir iletişim bağlantı sağlar ONVIF standardı ile intech güvenlik uyumlu, kamera gözetleme ekipmanları büyük bir aralığı ile entegre edilebilir.
www.intechguvenlik.com

30 Temmuz 2015 Perşembe

Enjekte kendini iyileştirme jel

MİT araştırmacı bir ekip cerrahi implantasyon gerektirmeyen yeni, kendi kendine iyileşme hidrojel geliştirdi, ancak bir şırınga kullanılarak enjekte edilebilir. Aynı anda iki ilaç taşıyan yeni jel, çok sayıda koşullarının daha uygun bir tedavi sağlar. Ilaç verme yöntemi olarak jel kullanılarak, geleneksel sıvı çözeltiler çok yönlülük olanak sağlayabilmektedir.

Jeller, belirli bir şekil halinde kalıplanabilir, belirli bir doku hedefleyen tedavi için, uzun zaman süreleri, statik doğası sayesinde üzerinde tedavi sağlamak için de kullanılabilir. Ancak, jel kullanılarak tedavi geleneksel yöntemler her zaman uygun bir seçenek değil, yani ameliyat için hasta gerektirir.

MİT bilim insanlarından oluşan bir ekip, bir şırınga kullanılarak uygulanabilir sağlayan kendini iyileşmek yeteneğine sahip yeni bir hidrojel geliştirerek sorunu ele vardır. yöntem, kalp hastalığı ve kanser de dahil olmak üzere, geniş bir şartlar aralığında, tedavisinde yararlı olma potansiyeline sahiptir. Böyle olanlar gibi mevcut hidrojeller, yumuşak kontakt lens oluşturmak için kullanılan iken, onların şekil kolayca kez oluşturulan değişmiş olamaz, yeni jel kırık ve reforme edilebilir zayıf bağlantıları ile iki ayrı polimerler birleştirir. Bu durumda, selüloz - jel PEG-PLA polimeri bir başka polimer şeritlerin kombine nanopartiküller oluşturulmuştur. polimer zincirlerinin gerilme tatbik edildiği zaman kolaylıkla parçalanmak nanopartiküller ve polimerlerin bir kafes oluşturma, çoklu nanopartiküller ile zayıf bağlar oluşturabilir. Stres bittikten sonra, jel, yeni bağların oluşumu ile iyileşir.

Kenara artan pratik olarak, yeni jel aynı anda iki ilaçların verilmesi için izin verir. Ortaklık polimerler, antikorlar ve proteinler gibi hidrofilik moleküllerin uygulanması için kullanılabilir iken, çekirdeklerindeki - kemoterapi kullanılanlar gibi - PEG-PLA nanopartiküller hidrofobik küçük moleküllü ilaçlar taşıyabilir. farklı oranlarda içeriğinde serbest böylece jel, her bileşenin özellikleri, ince ayar edilebilir. Çalışma sırasında, jel başarıyla birkaç günlük bir süre boyunca iki ilaç teslim sonra farelerin deri altına enjekte edildi. Ekip yöntemi bir kalp krizi sonrasında dokuyu tamir ve ameliyat sonrası geride tümör hücrelerini öldürmek için kanser ilaçları teslim olmak üzere çeşitli kullanımlar için ideal olabilir inanıyor. Şimdi için teknik uyum çalışıyor makula dejenerasyonu hastanın gözüne düzenli iğnesi yapılması gerekir tedavisi. Bu daha kolay koşulu ile başa çıkmak için yapım, jel kullanımı anlamlı enjeksiyonları sıklığını düşürebilir olduğuna inanılıyor.

Yazılım, bir video sahne ve ortam ses

Bazen bir yayınlanan video kayıp kişi veya bir terörist grubun nerede tek ipucudur. O video zaten coğrafi etiketli olmuştur sürece ne yazık ki, bu çoğu zaman vuruldu kestirebilmek çok zor olabilir. Şimdi ise, bilim adamları diğer videolar binlerce bu onun arka görüntülerini ve ses karşılaştırarak bir videonun konumunu belirlemek algoritmaları oluşturduk.

İspanya'nın Ramón Llull Üniversitesi'nden araştırmacılar, Görev veritabanı yerleştirme varolan ortaçağ kullanılmıştır. Bu konum belirleme yazılımı geliştirmek için kullanılan bilinen yerle videoları ve fotoğrafları bir koleksiyon bulunuyor.

Muhtemelen gözden geçirilmektedir videoları tanınmış işaretlerini göstermek olmaz göz önüne alındığında, algoritmalar yerine veritabanında bir eşleşme var (örneğin sokaklarda veya vahşi alanlar gibi) görünüşte genel sahnelerde farklı görüntüler için bakmak. Rastgele ortam ses de önemli bir rol oynar. "Bu bir video geolocating geldiğinde akustik bilgiler daha çok, vesilelerle, görsel ve gibi geçerli olabilir" araştırmacı Xavier Sevillano dedi.

"Onlar zaten olumlu sonuçlar göstermiştir çünkü bu alanda biz, akustik kaynakların tanınması alanındaki alınan bazı fizik ve matematik vektörler kullanın." Şimdiye kadar, sistem ortaçağ veritabanında zaten yaklaşık 10.000 diğer klipleri örnek videoları karşılaştırılarak test edilmiştir. Bu aslında vuruldu nerede 10 km (6.2 mil) yarıçapı içinde için bu örneklerin yüzde üç geolocate başardı, ve bir yüzde bir kilometre (0.6 mil) dahilinde.

Bu rakamlar Açıkçası hala unlocated videoları bir sürü terk ederken, bilim adamları veritabanı çok daha fazla klip kapsayacak şekilde genişletildi ise başarı oranı çok daha yüksek olması gerektiğine inanıyoruz. Ayrıca, hatta bugünkü haliyle, teknoloji veritabanında kullanılan diğer yaklaşımlara göre daha doğru olduğu iddia ediliyor.

Dawn uzay aracı cüce gezegen Ceres

NASA'nın Dawn uzay aracı cüce gezegen Ceres henüz net görüntüyü yakalamıştır. Sonda için kendini hazırlıyor gibi resim, 52.000 mil (83,000 km) mesafede tersledi yörünge ekleme 6 Mart hedefleniyor. 2007 yılındaki lansmanından bu yana, Şafak bilimsel keşif epik bir yolculuk üstlenmiştir. Yolculuğunun boyunca uzay aracı tamamen uzay aracının 19.7 metre (64.6 ft) etkileyici bir kanat açıklığı verir genişletilmiş ikiz güneş diziler, tarafından desteklenmektedir edilmiştir.

Mevcut konumda, Şafak, iyon molekülleri oluşturmak için hızlandırır sevk bir öncü formu (küçük bir yardım, bir yerçekimi şeklinde Jupiter den yardım geliyor) ile üç iyon iticileri gücü altında yaklaşık 1,7 milyar mil seyahat etti ileri momentum.

cüce gezegenin en yeni görüntü netleşiyor antik vücudun yüzeyini yanı sıra şaşkın ekibi yapmamışlar parlak noktalar bir dizi pockmark kraterler bolluk getirir. Piksel başına 4,9 mil (7.8 km) bir çözünürlüğe sahip olan çekim bugüne kadar çekilen Ceres en detaylı görüntüsünü temsil eder. Bu, asteroid Vesta ve Ceres yaklaşan anket Dawn tarafından yapılan gözlemlerin karşılaştırarak uzay aracı güneş sisteminin oluşum dönemine ışık tutacak vesile olacağı umulmaktadır.

zararlı elektron üreten güneş enerjili şok dalgası

Geri Ekim 2013 yılında, iki NASA sondaları bu olay üzerine veri toplama, dünyanın manyetik alanını vurmak gibi bir güneş dalga gözlemlemek için mükemmel bir konumda idi. Bu veriler artık zararlı, yüksek hızlı parçacıklar Dünya'nın radyasyon kemerleri oluşturulur hangi işlemi açığa MIT Haystack Rasathanesi ve Colorado Üniversitesi'nden bilim adamlarının ekipleri tarafından analiz edilmiştir. Veri NASA'nın tarafından toplandı

Van Allen Sondalar - uzay aracının bir çift Van Allen radyasyon kemeri olarak bilinen Dünya'nın manyetik alanının, içinde bulunan radyasyon kemerleri içinde yörünge. Sondalar 'misyonunun bir birincil hedefi kemer uydu ve uzay aracı elektroniği zarar, 1,000 km / saat (6214 mph) dünyanın etrafında hareket yüksek hızlı parçacıklara doğuran tam olarak nasıl sorusuna cevap etmektir.

Dünya'nın etrafında aynı yörüngeye korumak iki sondaları, gözlemleyerek, bu 2013 ilk sonda güneş dalga sırasında güneş bakan 8 Ekim vurunca shockwave etkilerini kaydetmek için mükemmel bir konumda idi bir saat geride takip, ikinci, olayın sonrasını kaydedildi ise radyasyon kuşakları shockwave, dünyanın manyetik alanını karşılaştı hemen önce.

Bir manyetiksonik darbe olarak bilinen - - ters yönde veriler güneş shockwave Dünya'nın manyetik alanı zıpladı zaman, bir manyetize ses dalgası meydana ortaya koymuştur. Birkaç dakika içinde, ses dalgası düşük enerjili parçacıkları yukarı süpürme ve 4 milyon elektrovolt'ta 3 ila enerjileri onlara hızlanan, radyasyon kemerleri olsa hareket gezegenin uzak tarafına yayılır. Ultrarölativistik elektronlar olarak bilinen bu parçacıklar önemli hasara neden uydular ve diğer uzay aracı geçebilir.

Bir dakika içinde, dalga on kat varlığı bu parçacıkların sayısı arttı. Bu onların hızı manyetiksonik nabız şey ekibi olarak ifade ettiği eşleşirse parçacıkların dalga enerji kazanmak için daha muhtemel olduğu tespit edilmiştir "drift rezonans." Artık bir parçacık darbesi ile etkileşim, daha o hızlanır. Çalışma ilk tam gözlem ve Dünya'nın radyasyon kemerleri güneş shockwaves etkilerinin analizini temsil eder, ama öğrenmek için hala çok var. "Bu nispeten küçük bir şok oldu," gözlemevi müdürü John Foster dedi. "Biz onlar kadar olabileceğini biliyoruz, çok daha büyük ... Bu bizim radyasyon kemeri fiziğini anlamak nasıl buzdağının ucu olabilir."

Lapdeck dizüstü standı

Insanın çok sayıda iş ya da eğlence için isteyip, evde kendi dizüstü kullanarak çok fazla zaman harcamak. Bu insanların her biri, büyük olasılıkla kanepe ve bir masada oturan ile ilişkili iyi duruş ve verimlilik düzeyleri üzerinde oturan ile ilişkili konforu birleştirmek arzusu anlayacaksınız. Diğer önemli özellikleri bir çift dahil ederken Lapdeck, hem yapmanızı sağlar.

Zaten bol olsa da kucak masalarında piyasada, Lapdeck oluklu sunta tek parça sacdan yapılmış bir katlanabilir masa olduğunu. Diğerleri gibi, bu dizlerinin üstünde dizüstü dengelemeye çalışırken ne zaman daha straighter kadar oturmak sağlayan, bacaklarınızın off laptop ağırlık ve ısı kaldırmak için tasarlanmıştır. Ancak, Lapdeck da taşıma için düz katlanabilir ve ömrünün sonuna geldiğinde geri dönüştürülebilir. Lapdeck mukavvadan yapılmış ve sonuç olarak sadece 12 oz (340 g) ağırlığında iken, £ 8 (11.3 kg) ağırlığa kadar cihazlarını desteklemek için yeterince güçlü. Bu boyutta 18 inç (45.7 cm) herhangi bir laptop desteklemek için yeterli daha fazladır.

Lapdeck bildirildi araya koymak kolaydır ve hiçbir sorun ile birden çok kez monte ve demonte edilebilir. Düz katlanmış zaman seyahat için mükemmel hale standart bir 7. yastıklı zarfın içine uyacaktır. Onun mucitler Lapdeck değiştirilmesi gerek önce 4-12 ay arasında sürecek iddia ediyor. O Kickstarter üzerinde bir güvence ABD rehin 10 $ (ABD içinden 2 $ nakliye, başka yerde 14 $ ile birlikte) ile, Lapdeck sahip gibi düşük bir fiyat soran olmasaydı böyle kısa ömürlü kabul edilemez. kampanyası ile gündeme para tüm planına göre gider varsayarak, Lapdeck bir takım, üretim ve sevkiyat için ödeyecek.

28 Temmuz 2015 Salı

McLaren 675LT

Peki burada tam bir sigara sürpriz. McLaren yarış ve kazanma niyetiyle parçaya en son ve en büyük yol otomobili alıyor. Vaftiz 675LT, yeterli teknoloji ile yüklü ve sağ römork kapalı ciddi bir rakip olmak için yeterli bir performans sunuyor ve yarış başarı garanti asla rağmen, McLaren karşı bahis genellikle aptalın tamamlanmasına olduğu gösterilmiştir ediyor.

Bu yılki Cenevre Motor Show'da ilk görünüm yapmak Set, McLaren 675LT performansı üzerinde net bir odak görüntüler ve Woking gelen ekip 675LT hafif ve teklif olacak "diyor şoför angajman nihai seviyeleri." LT, sen merak ediyorsanız durumda, "Longtail" anlamına gelir ve firar kenarına ekstra uzunluk veren aerodinamik ölçüde yardımcı olur.

675LT sadece bir coupe olarak kullanılabilir ve McLaren o olacak diyor şirketin "en pist odaklı, henüz yolun yasal" içermektedir onun Super Series aralığında, model 12C , 650S ve Asya-sadece 625 C'ye. Bu, sadece 2.9 saniyede 0-100 km / s (0-62 mph) dan şirket olarak nitelendirdiği sayesinde giderek, aynı zamanda o Serisinin en hafif ve en güçlü "off line optimize çekiş sağlayan kontrollü tork teslim." Yani bir heyecanlı tazı gibi çizgi dışı patlar böylece çekiş kontrol sistemi yazılımı tweaked ettik söyleyerek güzel bir belirsiz bir yoldur. Ve o da alt ucunda değil hepsi. 675LT 7.9 saniyede 200 km / s (124 mph) vurur ve 330 km / saat (205 mph) dışarı başında. Ve evet, bu yol yasal, üzerinde plaka asabilirsiniz.

Yeni araba öncesi Cenevre çekim çok agresif tarz oluyor göstermektedir. McLaren daha aşırı, her yeni yolculuğu ile dükkanın dışına elde edilmiştir, ancak bunlar henüz bu zarfın dışında bulamadı gibi styling-bilge görünüyor. Genişletilmiş karbon fiber ön splitter itibaren, genişletilmiş kapı bıçak ve katma soğutma alımı, dairesel ikiz titanyum egzoz boruları tüm yol, 675LT gözle görülür ne kadar hızlı ilan ince değildir.

Ve geri gerçek gösteri tıpa, 650S 12 ay önce Cenevre'de tanıttı aşağı modele monte Airbrake yüzde 50'den daha büyük bir aktif "Longtail" Airbrake olduğunu. LT 'büyük sineklik karbon fiber yapılmış olduğundan, aslında daha hafiftir. Tüm bu kadar ekler, ya da aşağı bu şey söndürür gücü göz önüne alındığında çok hafif, sadece 1.230 kg (2.712 £), bir tüm kadar kuru ağırlığı, kesin olarak. Aynı zamanda araba ton başına 549 PS (541 hp) güç-ağırlık oranını verir

Silikon küçük gidiş potansiyel lityum-iyon pil

California Üniversitesi, Riverside (UCR) araştırmacıları kullanımı ile pil verimsiz olmasına neden ve hızlı bir şekilde aşağılamak (hatta katastrofik başarısız) olur güncel materyaller geride ve önceki konular etrafında alır lityum-iyon piller için bir silikon anot geliştirdik. Araştırmacılar üretim kadar ölçeklendirme odaklanmak gibi, önceden yüksek performanslı elektrikli araçlar, elektronik ve all-around taşınabilir güç için önünü açabilir. Grafit uzun lityum-iyon piller negatif elektrotlar oluşturmak için kullanılır olmuştur, ancak piller geliştirmek olarak, yavaş yavaş çünkü saklayabilirsiniz enerji sınırlı miktarda bir performans darboğazı haline geliyor.

Silikon grafit daha birim ağırlık başına 10 kat daha fazla enerji depolayabilir, ancak şu anda iki ana sakıncaları vardır. İlk düşük Kulomb verimi ve bir silikon elektrot önemli kayıplar doğurur transfer olduğu ücret söylemektir. İkinci ve daha önemli sebep silikon sözleşmeleri olduğunu ve daha sonra, pil performansı azaltır kısa devre oluşturabilir ve sonunda hücrenin bir felaket yetmezliğine neden çatlaklar oluşturarak, her şarj döngüsü ile kadar 300 olarak yüzde genişler. Profesörler Mihri ve Cengiz Özkan başkanlığındaki bir araştırma ekibi şimdi onların araştırmaya göre, her iki sorunların (ve daha fazla) etrafında alır sünger benzeri silikon nanoliflerin oluşan bir elektrot geliştirdi.

Araştırmacılar, bir döner tambur ve tetraetil ortosilikat (TEOS) ihtiva eden bir çözelti yayan bir meme arasında yüksek bir voltaj uygulayarak nanolifler üretti. Malzeme daha sonra süngerimsi silikon elyaf yapılar elde etmek için, magnezyum buharların maruz bırakılmıştır. "Bizim silikon nanolifler diğer standart Si malzemeler gözlendiği gibi istenmeyen büyük hacimli genişleme minimize yardımcı nanometre ölçeğinde birçok yapısal gelişmeler var," M. Özkan söyler.

Araştırmacı nanolifler Ortaölçek gözenekler silikon hücre zarar vermeden duruma genişlemeleri için gerekli elyaf ağı arasında ek bir boşluk ile birlikte, yeterli yer temin kendi yüzeyi üzerinde çapı yaklaşık 10 nanometre içeren Gizmag söyledi. Ancak silikon istenmeyen genişlemesini azaltmak üç faktörler de vardır: silikon dioksit bir nanometre kabuk; bir tampon tabakası oluşturur ikinci karbon kaplama; ve son olarak, (silikon kırılma eğilimindedir boyuta altındadır) 8 ve 25 nanometre arasında olan liflerin kendilerinin, boyutu.

Tesla ev pillerin serbest bırakılması

Güçler Tesla'nın elektrikli araçlar analistleri ile son konferans sırasında CEO'su Elon Musk tarafından yapılan açıklamaya göre, ev için bir pil geliştirmek için kullanılacak aynı lityum-iyon pil teknolojisi. Piller gün boyunca güneş panelleri üretilen fazla enerjiyi depolamak için ev ve işyerleri tarafından kullanılan ve paneller boşta geceleri çizilmiş olacaktır. Projenin resmi detayları hala kapalı bir yolu vardır. Biz onları temas olduğunda,

Tesla şu anda aylarca enerji depolama ve ev piller hakkında herhangi bir ek bilgi paylaşımı değil dedi. Konferans araması sırasında oldu ne Musk ortaya çıkardı "Biz oldukça yakında insanların evlerinde ya da iş, kullanım için olacaktır Tesla ev pili veya tüketici pili açıklayacak gidiyoruz." Biz tasarım yaptık "sözlerine ekledi ve yaklaşık altı ay içinde muhtemelen üretime girecek başlamalıdır veya böylece ürün açıklanması için bir tarih anlamaya çalışıyoruz -.. Önümüzdeki ay ya da iki muhtemelen gerçekten var Büyük. Ben bu konuda gerçekten heyecanlıyım. "

Ev enerji depolama pazarına doğrudan satış içine şirketin ilk baskını gibi, piller sadece ekli Tesla etiketi sayesinde dikkat bol olsun bekleniyor. Ve Tesla sessizce San Mateo, Kaliforniya'da Tesla yolun bulunan kardeş şirketi, güneş paneli üreticisi SolarCity için temin edilmiştir ev akülerden bir gelişme olmalıdır. Bu piller Kaliforniya içinde ve yalnızca SolarCity aracılığıyla belirli pazarlarda şu anda mevcuttur. Yeni piller daha yaygın olarak kullanılabilir olacaktır. Tesla katılan Bosch, GE ve Samsung gibi isimlerle, kendi piller için rekabet bol yüz olur. Honda gösteri akıllı ev duyurdu elektrikli bir araç, güneş panelleri ve jeotermal ısı pompası ile birlikte, şarj edilebilir pili ev özellikleri ve tahrik edilir bir enerji yönetim sistemi ile.

Hem araştırmacılar Harvard ve MIT ise yenilenebilir enerji depolama akış piller geliştirdik Bloom Energy'nin yakıt hücresi kutuları güç kaynağı yanı sıra enerji depolama aygıtı olarak hareket ederler. Tesla öne belki bir alan maliyeti olduğunu. Tesla Panasonic tarafından sağlanan pil hücrelerinden pil paketleri toplanır ve Nevada'da şu anda yapım aşamasında olan gigafactory de en kısa sürede 2016 olarak büyük ölçekte bunu yapmak üzeredir. Ölçek Böyle bir ekonomi - pil kapasitesi 50 gigawatt-saat her yıl üretim - 30 oranında şirketin araba aküsü maliyetlerini aşağı itmek bekleniyor. Aynı teknolojisine dayanan, Tesla'nın ev batarya maliyeti de inmesi gerekir.

Ev bataryalar çatı güneş panelleri, özellikle kimin evleri günün saatine bağlı değişken fiyatlar önerir kamu hizmeti şirketleri aracılığıyla şebekeye bağlı olan bu aka Time-of-Use (enerji çizmek ev sahibi için bir nimet olma potansiyeline sahip TOU) oranı planları. PV kullanıcılar genellikle güneş yardımcı'nın enerji oranları yüksek olduğunda da, hangi azalıyor zaman öğleden sonra ve akşam ızgara güç çekmek zorunda. Ana enerji depolama sistemleri ev sahibi yerine aküden çizim ve off-pik saatlerde bataryayı şarj ile maliyetleri aşağı tutmak yardımcı olur.

Düşünce kontrollü uçak

Eğer robotik ve nöroloji birleştirme mümkün olanın adil bir tat ne olabilir yılında Portekiz'in Brainflight projesinden araştırmacılar başarıyla insan düşüncesi tarafından pilot bir drone uçuş göstermiştir. Brainflight projesi Avrupa çapında birçok bilim kuruluşlarının desteğiyle Portekizli teknoloji firması Tekever tarafından yönetilen ve dünya çapında yürütülen benzer araştırma çabalarının ayak izlerini takip edilmektedir.

Geri 2012 yılında, Çin'de Zhejiang Üniversitesi araştırmacıları başardık bir zihin kontrollü drone göstermek onların beyin dalgalarını ölçmek için konularla ilgili bir electroencephalogram (EEG) kulaklığı tokat ile. Daha yakın zamanlarda, Minnesota Üniversitesi'nde bir proje mümkün pilotları gördüm quadcopters kontrol açılmasını hayal ya da yumruklarını kapatarak.

Brainflight da beyin dalgalarını izlemek için elektrotlar ile donatılmış bir EEG kap kullanır. Amaca uygun algoritmalar sonra beyin aktivitesi ve önceki kalkıştan araştırmacılar tarafından tanımlanan bir göreve dayalı bir uçuş yolu belirleyen, drone için kontrol komutları içine bu beyin dalgaları çevirir. Ekip insanlı uçakların ve insansız hava araçları (İHA) hem de uçuş simülatörleri kullanarak sistemini test etti. Daha sonra İHA ile canlı uçuş testleri yürütmek için ilerledi.

Beyinleri eğitim bir süre sonra, pilotlar sağ ve sol hareket drone komuta yukarı ve aşağı ekranda küçük bir daire, hareketli odaklanmak istendi. Yani tekniğin başarısı takım oldu enthused, o bir gün bile ticari uçağı kontrol etmek için kullanılan olabilir umuyor. "Bu zaten mükemmel sonuçlar sağlamıştır ve daha fazla teknoloji olgunlaşmasını gerektirecektir uzun vadeli etkisi ile inanılmaz yüksek risk ve yüksek ödeme projesi ise,"

Tekever COO, Ricardo Mendes diyor. "Biz gerçekten Brainflight pilotlar ve de-riske misyonları güçlendirici, havacılık alanında muazzam bir adım değişiminin başlangıcını temsil ettiğini düşünüyoruz ve biz son derece yenilikçi ürünler ile piyasada bu faydalar sağlamak için can atıyoruz."

Tiny kabin Norveç'in dağlarında

Dağ Hub ücretsiz bir gece için kullanılacak herkes için kullanılabilir OPA formun Espen Folgerø, Tubakuba (veya Tuba Cube) başkanlığında, ama özellikle aileler hedefleniyor Mimarlık Bergen'in Okulu'nda tasarım inşa atölyesi sonucu Küçük çocuklar ile bir teklifte küçük olanlar doğa için takdir duygusu aşılamak için. Bu bir masal bir şey akla getiriyor kısa bir tünel ile erişilen oluyor.

Bir çadır ve bir kabin arasındaki bir şey olarak mimarlar tarafından açıklanan 14 metrekarelik (150 sq ft) ve Ölçme, barınma ahşap neredeyse tamamen, Bergen, Norveç dağlarında inşa edilmiştir. Dış gibi, tedavi edildi yanık karaçam ile kaplı iken iç kontrplak bitti Rasathanesi çürümelerini önlemek için kavrulma Japon Shou Sugi Ban yöntemi kullanılarak,.

barınak off-grid çalışır ve hiçbir elektrik ve tuvalet yok. Ya bir dış kapı yoktur, ama hem yetişkinler hem de çocuklar sözde aracılığıyla gayet uygun olmalıdır "tuba tünelinin" ve bir iç kapı elemanları dışarıda tutmak yardımcı olur. Bu yatak-aşağı, bir odun yanan soba, geniş bir oturma alanı, ve ne büyük bir görünümü gibi görünüyor için seçim yerlerde bir çift var. 2014 yılında tamamlanan Tubakuba Mountain Hub, kesinlikle uymuyor rağmen Antoine garipliği, hala norm biraz farklı.

27 Temmuz 2015 Pazartesi

Merak kısa devre

NASA koyuyor Merak mühendisleri son kısa devre nedenini ve şiddetini belirlemek için çalışırken birkaç gün beklemeye Mars rover. Uzay ajansı son örnek alma işlemi sırasında, insansız kaşif Rover'ın bilgisayarlar tarafından otomatik kapatma aktive geçici kısa devre uğradığını söylüyor. Merak nükleer güçle çalışan Rover'ın iç laboratuvara üzerine geçirilmeden önce işleme için matkap ile "Telgraf Tepe" olarak adlandırılan bir alanda toplanan kaya tozu transfer ederken NASA'ya göre, kısa devre 27 Şubat'ta meydana geldi.

Bu işlem sırasında, Curiosity adlı robot kolunun ucunda "el" matkap yukarı bakacak ve perküsyon mekanizması analizi için gitmeden önce eleme ve porsiyonlara için bir toplama sistemine matkap kaya tozu titriyordu ile döndü. NASA telemetri kısa devre kolu durduruldu önceden programlanmış bir tepki kapalı ayarı, Rover'ın elektrik akımı bir düzensizlik neden olduğunu göstermektedir. uzay ajansı şimdi misyonu üzerinde çok az etkisi olabilir veya ileride kısıtlı olması robotik kol kullanımını zorlamak olabilir işaret ederek, nedeni ve arıza şiddetini belirlemek için veri okuyor.

"Biz kol veya sürücüyü hareket önce bugünkü yapılandırmasında aracın üzerinde testler çalışan," Pasadena, California NASA'nın Jet Propulsion Laboratuvarı Merak Proje Yöneticisi Jim Erickson, diyor. "Bu bize kısa olduğu belirlemek için en iyi fırsatı verir."

SEAT 20V20 ile tasarım

İspanyol markası Seat 20V20 Concept, bir coupe tarzı tavan ve kaputun altındaki TDI ve TSI motorların geniş yelpazesi ile bir SUV ile gelecekteki styling yöne doğru bir bakış sağlamıştır.

20V20 en coupe-benzeri eğimli tavan ve keskin-kırışık fıçılar araba pratik yükseltilmiş sürüş yüksekliği rağmen, keskin ve sportif görünmesi için tasarlanmıştır. SEAT 20V20 iç üzerinde 600 bagaj alanı litre ve çok yönlü oturma sunacak iddia ediyor. SEAT programlanabilir görüntüler aracın infotainment sisteminin çok makyaj yaparken kendi tasarımcıları, doğal deri, alüminyum ve koyu cam gibi yüksek kaliteli malzemeler kullanılmış olması söz de istekli.

"Tasarım zaten KOLTUK satın alma ve [biz] teknoloji ile birlikte, bu gücü inşa etmek niyetinde için en önemli nedenlerinden biri ise," Jürgen Stackmann, SEAT Yönetim Kurulu Başkanı ve SEO diyor. "20V20 Birçok ayrıntıları gelecekteki üretim modellerinde belirgin olacak."

20-inç jantlar üzerindeki duruşu büyük bir araba değil, küçük bir hatchback o doğru eğilir, ancak uzun 20V20 Avrupa'nın şehirlerin dar sokaklarında için dizayn edilmiştir 4.66 metre (15.3 feet) kadar ölçer. Volkswagen grubunun bir parçası olarak, SEAT Arabalara olan benzinli ve dizel güç aktarma sistemleri geniş bir yelpazede erişimi vardır ve bu (236 hp o 220 kW (295 hp) sunan benzinli motor ve 176 kW'a kadar üreten dizel motorlar iddia ) bir plug-in hibrid tarafından desteklenen, 20V20 üzerinde kullanılabilir olacaktır. Yükseltilmiş sürüş yüksekliği ile tutarak, 20V20 gücü Volkswagen grubun DSG şanzıman ile dört tekerleğe iletilir.

iSkin çıkartmalar mobil cihazları

Bir bilek-yıpranmış akıllı saat, bir cebinden alınacağı sahip bir akıllı telefon daha kolay erişim için olsa da, işler kesinlikle küçük ekranlar var. Bu onları oldukça zor belirli görevler, daha büyük bir arayüz alanı gereklidir, özellikle olanlar için kullanmak yapabiliriz. Eh, o iSkin içeri giriyor. Deneysel sistem kullanıcıların cilde uygun, esnek, gerilebilir çıkartmaları kullanarak mobil cihazlar kontrol etmenizi sağlar var.

ABD'de, Almanya'da Saarland Üniversitesi ve Carnegie Mellon Üniversitesi'nden bir ekip tarafından geliştirilen silikon iSkin çıkartmalar dokundu varlık yanıt kapasitif ve rezistif sensörleri içerir. Bu şekil ve boyutlarda bir çok çeşitli yapılmış geçici olarak bir tıbbi kaliteye sahip yapışkan ile gövde üzerinde hemen hemen herhangi bir yerde uygulanabilir.

Çıkartmalar alma ve telefon görüşmeleri yerleştirerek, müzik çalma kontrolü mesajlar, ya da şu anda bir mobil cihaz ekranında bitti başka oldukça çok şey yazıp gönderme dahil için Öngörülen kullanır. Bunlar multi-touch işlevselliği yapabildiklerine ve aynı zamanda kaydırarak olarak jestleri tanımıyor. o entegre yongaları sonuçta onları kablosuz olarak diğer aygıtlarla iletişim kurmasına izin verebilir umulmaktadır rağmen cari prototipler, bilgisayara sabit kablolu vardır.

Koenigsegg 1,160 hp Agera RS

Butik supercars dünyasında, Koenigsegg hemen hemen yığınının tepesinde oturuyor. Orada bu desteklemek için birçok argüman vardır, ama en iyi belki de biri şu anda Cenevre'de şirketin gösteri stand oturuyor. Onun motoru şaşırtıcı 1.160-hp cranks, Koenigsegg Agera RS denir ve o her şeyi tasarlanmış ve evin inşa edilmiştir.

Böyle Koenigsegg olarak Butik supercars, ince bir çizgi yürümek zorunda. Onlar bir Ferrari veya Mercedes daha özel bir şey istiyorum alıcılar kadrosunu hizmet, ama aynı zamanda, onlar iddialara kit araba ve büyük bir pazarlama planı olarak görülmekten kaçınmak gerekir. Butik supercars bir sürü başarısız başlar nerede tam anlamıyla deri altında olsun olduğunu. Rüzgar tünellerinde ünlü tasarım evleri tarafından heykel ve masaj yüksek teknoloji karbon fiber organlarının rağmen Bazıları, bir daha, bir-etek, yavan nitelikte destekleri var. Bir uygun yerden kaynaklı motorlar bulmak için çok derin kazmak zorunda değildir, Ford Anglias kaynaklı bir katalog ve direksiyon raflar sipariş edildi fren sistemleri.

Bu kesinlikle genel Koenigsegg ve özellikle Agera RS ile durum böyle değil. Ama biz Koenigsegg Agera RS hususlarla derinliklerine olsun önce, sadece tekerlekleri dikkate bu şey üzerinde sürmek: Koenigsegg Aircore! Merkezi kilitleme teçhizat, ön 19 x 9.5 ve geri 20 x 12.5 ile Süper hafif oyuk karbon fiber jantlar. Bu ünlem işareti rahatsız edici kullanımı yanında, (Christian von Koenigsegg böyle şeyler için bir yetenek var) başka bir tekerlek, bir şey için, onlar karbon fiber yapılmış, söyler gibi sıradan bir şey hakkında küçük bir şartname onlar içi boş ve onlar Koenigsegg tarafından evde yapılır. Kim yapar bunu? Kim olabildiğince hafif olması için karbon elyaf dışında içi boş ve yapılan olan, yeterli ve böylece engineeringly kendi tekerlekleri yapmak anal kuvvetli deli?

iletim Koenigsegg Elektronik diferansiyel (KED) evlendirilen ve işleyişi bir Koenigsegg Şanzıman Kontrol Modülü (kgcm) tarafından denetlenmektedir otomatik vites modu ile 7 vitesli kürek-shift birimidir. frenler, büyük pepperoni pizza boyutu ve seramik yapılır. ön ve arka süspansiyonlar arka üst lades kemikleri için kullanılan karbon fiber ile çift lades kemiği vardır. Gaz-hidrolik amortisör iki yönlü elektronik ayarlanabilir ve sürüş yüksekliği ayarlanabilen elektronik iken arkadaki şoklar, itme çubuğu işletilmektedir.

i Hazır O eski radyolar gibi

Sadece tarafından yayımlanan rakamlara göre Gartner , Apple, geçen yıl 191.400.000 akıllı sattı. Tabii, bunlar bir grup muhtemelen sıkı yeni sahipleri gülümseyen tarafından kavranan ediliyor, fakat şüphesiz çok sayıda tüm dünyada alt çekmeceler ve saklama kutularına öncekilerden sürgün, eski aygıtları yerine satın alındı. Peki, tasarımcı David Choi retro-ilham dijital radyo olarak hareket etmek Bluetooth hoparlör ile entegre ederek, kullanılmayan iPhone'lar yeni bir soluk için bir planı vardır.

Choi tasarım bağbozumu, 1950'lerin ve 60'ların analog telsizler açık bir dönüştür. Radyo kendisi bir sevgilisi, Choi ortamı tarafından teslim hikayeleri ve müzik dolu bir çocukluk için nostalji i Hazır O. arkasındaki itici güç oldu ama klasik radyo tasarımları ilham alarak rağmen, Choi'nin cihaz olan gerçekten sadece bir konuşmacı olduğunu söylüyor melodileri kaynak için bağlı iPhone'da tamamen bağımlı. Hem iPhone 5 ve 5S konuşmacının montaj içine oluklu olabilir ve basit bir sekme küçük tutmak için dışarı kıvrımlar ise, sıkı uyacak iPhone 4 veya 4S yerinde. Cihaz iPhone'un ev düğmesi ve üstünde iki ses düğmeleri, aynı bağbozumu tasımlı tüm gelen kırmızı düğme ile telefonun ekranında ama her şeyi gizler.

yan ayak dışarı slayt yanı sıra yatay kullanılmak üzere mümkün kılar ise konuşmacının kolu da, farklı açılarda yerleştirilmiş sağlayan bir tilt-kilit mekanizması bulunmaktadır. Kullanıcı bunlara erişmek gerekiyorsa kolu Devirme da, telefonun şarjı ve kulaklık bağlantı noktalarını ortaya çıkarmak olacaktır. Ekstra şarj kablosu, yardımcı pil veya kulaklık seti ekstra gibi şeyler saklamak için bir dahili bölme da var.

I Hazır O onların akım cihazları sürgülü iPhone sahipleri durdurmak için hiçbir şey varken, muhtemelen biraz sorunlu bir telefon olarak kullanmaya çalışıyor yapacak. Choi nedenle kullanım bir sürü yok eski cihazlarla olanlar onun çözümünü olta balıkçılığı olduğunu. Cihaz kendisi (18.8 cm) boyunda, 5.5 (14 cm) genişliğinde ve 2.4 (6 cm) kalınlığında 7.4 duruyor. Bir iPhone cihazın içinde iken şarj edilebilir ve pil inşa konuşmacı kullanımı kadar beş saat sürmelidir.

25 Temmuz 2015 Cumartesi

Cimagine kitlelere kendi belirtisiz artırılmış gerçeklik

Cimagine en belirtisiz artırılmış gerçeklik platformu tüketiciye doğrudan çözüm getirmek için - İngiltere'nin en büyük dördüncü online perakendeci - şirket geçtiğimiz günlerde Dükkan Direct ile ortaklık ile, geçen yıl önemli ölçüde olgunlaştı. Biz Artırılmış Gerçeklik Londra'da / Giyilebilir Teknoloji göster bu hafta şirket ile yakalamak için bir şans var.

Cimagine perakendecilere kendi yazılım hizmetini satan iş olabilir iken, platform gerçekten akılda tüketici ile inşa edilmiştir. Örneğin bir mobilya parçası - - evlerinde nasıl görüneceğini şirket kullanıcıların hızlı ve kolay nasıl herhangi bir ürün görmek için izin Cimagine platformuna ürünü bağlayan tek bir kod satırı ile perakendeciler sağlar. düğmenin metin perakendeci tarafından özelleştirilmiş ve uyumlu bir cihazda konum sağlayan olabilir, tek bir tıklama Cimagine uygulaması başlatacak. Cimagine "Bugüne kadar, artırılmış gerçeklik Ne Dükkan Direct ile yapıyoruz, aslında bugüne kadar perakende artırılmış gerçeklik için proof-of-concept ilk büyük ölçekli ... vb nişan için bir hile ya da pazarlama aracı daha oldu" Kurucu ve CEO Yoni Nevo Gizmag açıkladı.

Tüketiciler şimdiden 1.000 'den fazla SKU ile, Mağaza Direct ile şirketin yeni ortaklık duyurdu yararlanmak İngiltere perakendeci Littlewoods' mobil sitede yaşayabilirim - önümüzdeki aylarda beş kat artacak bir numara.

Endüstri standardı daha 10 kat daha yüksek çözünürlük - Yanı sıra şimdiye kadar gördüğüm perakende artırılmış gerçeklik uygulaması büyük olarak, size hizmet bulacaksınız 3D modelleri en detaylı bazıları da bulunmaktadır. Gizmag eylem platformu tam bir demo almak için Artırılmış Gerçeklik Londra'da / Giyilebilir Teknoloji göster bu hafta Cimagine ile yakaladı. Yazılım - 30 fps'de ikinci ve bindirmeleri nesneler başına 60 kare çevreyi tarar - kullanıcının evindeki bir ürün inandırıcı, etkileyici kararlı projeksiyon oluşturur. nesnenin ölçeği kullanıcının elinde görüntü işleme ve cihazın hareket takip bir kombinasyonu ile tahmin edilir. Söz konusu yüksek bir model kalitesi sayesinde, hatta Odaya doğru olup olmadığını gibi malzemenin ince detay bakarak, ürünler ile yakın ve kişisel kadar alabilirsiniz.

Melomind kulaklık beyin dalgalarıe

Tüketici elektroensefalografi (EEG) cihazların ortaya çıkması bize izlemek ve bizim beyinlerimizi eğitmek için yeni yollar veriyor. Böyle bir cihaz kullanıcıları daha iyi stres yönetmenize yardımcı olmak için vaat Melomind vardır. Bunu yapmak için, özel olarak tasarlanmış müzik 15 dakikalık seanslar sunuyor. Melomind kulaklık bir Elekroensefalografi (EEG) cihazı (Fotoğraf: Stu Robarts / Gizmag.com) Bir kullanıcı oturumlarından birinde dinlerken devam ederken


Melomind kulaklığı takıyor (Fotoğraf: Stu Robarts / Gizmag.com) Melomind oturum performans sonuçları, kaydedilen analiz ve beraberindeki uygulaması tarafından görüntülenmiştir (Fotoğraf: Stu Robarts / Gizmag.com) Melomind benzer birlikte Londra'da bu haftaki Giyilebilir Teknoloji Fuarı'nda sergilenen oldu Muse kafa bandı InteraXon dan. Muse kafa bandı kullanıcıların odak geliştirmeyi amaçlamaktadır Oysa ki, Melomind sadece onları rahatlamak yardım etmeyi amaçlıyor.

Cihaz kendisi Bluetooth ile Android ve iOS için eşlik eden bir app bağlanan bir giyilebilir kulaklığı içermektedir. kulaklık zihin kullanıcının durumu çıkarılabilir hangi kullanıcının beynin elektriksel aktivitesini tespit sensörleri içerir. Gidiş almak için, kullanıcılar, kulaklığı don mobil cihazın içine bir çift kulaklık takın ve uygulamayı yükleyin. MyBrain Teknolojileri, Melomind arkasındaki şirket, seanslar üç dakika gibi kısa olabilir diyor, ama bu 15 dakikalık seanslar idealdir. Her oturum için, kullanıcıların farklı seçenekler katalogdan bir ses ortamı seçmek ve daha sonra bir gevşeme süreci boyunca yönlendirilirsiniz. ses ortamı daha rahat olduklarını sakin olma, zihin kullanıcının durumuna tepki verir.

Neurofeedback bu kullanımı beyin yardımcı olduğu söyleniyor daha kolay, bu durumda gevşeme, bazı devletleri uyandırmak için öğrenirler. MyBrain tekrarlanan kullanımı ile, seans daha uzun vadede stres yönetmek için bir kas gibi beyin jimnastiği söylüyor. Her oturum tamamlandıktan sonra, uygulama kullanıcıların performans oturumu kendisi boyunca ve tarihsel performans bağlamında görüntüler. Melomind yerine MyBrain nihai bir 399 $ olacak diyor ne ABD $ 299 için şimdi kendi web sitesinde preorder için kullanılabilir. Bu 2015 yılı sonuna kadar geçerli olması bekleniyor.

Eyefi en Mobi Pro kart kablosuz RAW

Eyefi kablosuz SD kartlar görüntüleri sans telleri aktarmak için dahili Wi-Fi olmadan kameralar için mümkün kılmıştır 2007 yılından bu yana . Ancak, firmanın son Mobi kartları basitlik ve akıllı telefon bağlantısı adına daha gelişmiş özelliklere forwent.

Yeni Mobi Pro kart vaat kullanımı gibi kolay olacak, ama aynı zamanda meraklısı ve profesyonel fotoğrafçılar hitap amacıyla yüksek uç özelliklere sahiptir için. Biz bunu kontrol etmek onun açıklaması Eyefi Mobi Pro yeşil ışık ile biraz zaman geçirdim.

Eyefi Mobi Pro kablosuz SD kart veriyor kolay ama güçlü paylaşım (Fotoğraf: Simon Crisp / Gizmag.com) Eyefi Mobi Pro kablosuz SD kart bir bilgisayara kart bağlamanız gerekir kez bir USB adaptörü ile birlikte geliyor (Fotoğraf: Simon Crisp / Gizmag.com) Eyefi Mobi Pro kablosuz SD kart güçlü paylaşım seçenekleri sunar (Fotoğraf: Simon Crisp / Gizmag.com) Eyefi Mobi Pro kablosuz SD kart dijital kameralar bir dizi ile çalışacak (Fotoğraf: Simon Crisp / Gizmag.com)

Iken Eyefi Mobi hat kullanımı en kolay kablosuz SD kartlar, bazı vardı, pek çok fotoğrafçı seçici transferi ve ihmal edilmişti bilgisayarınıza RAW dosya göndermek için yeteneği gibi bazı özellikleri görmek memnun değildi. Mobi Pro sadelik ve görülen olduğu gibi yüksek uç özellikleri ile özgün Mobi akıllı telefon dostu birleştiren Pro X2 ve daha büyük 32 GB kapasite.

Kutusunda mütevazi 32 GB Class 10 SDHC kart, bir aktivasyon kartı ve bir bilgisayara kart bağlamanız gerekir kez bir USB adaptörü var. Kartınızı kurmak için 10 karakter aktivasyon kodu ile ilgili iOS ya da Android Eyefi Mobi uygulamasını ve yazmaya yükleme içermektedir Başlarken. Oradan kart binlerce uyumlu olduğu için kamera, kartı haşhaş önce ağ ayarlarını yapmak için çeşitli ekrandaki yönergeleri izleyin.

Daha verimli karbon yakalama vaat

Biz zaten geliştirilen teknolojilerin bir dizi gördüm karbondioksit emisyonlarını yakalama bacalardan veya diğer kaynaklardan, ama çoğu bir sınırlama var - bertarafı için yakalanan CO2 geri amacıyla, enerji önemli miktarda ihtiyaç vardır. Şimdi ise, Berkeley'deki Kaliforniya Üniversitesi bilim adamları onun yükünü vazgeçmek için çok daha az enerji gerektiren yeni bir karbon-yakalama malzeme geliştirdi. Malzeme metal ve organik bileşimlerden oluşan kompozit olan metal-organik bir çerçeve (MOF) 'in bir türüdür. Bu durumda, metal magnezyum ya da mangan (uygulamaya bağlı olarak) ve organik bileşikler, nitrojen bazlı, ya olduğu diaminler .

Diğer Mofs gibi, mikroskopik paralel kanal içeren gözenekli bir yapıya sahiptir. Doğru sıcaklık ve basınç muhafaza edildiğinde, bu kanallardan geçen havanın CO2 molekülleri malzeme ile bağlanır. filtrasyon işlemi devam ederken sonraki moleküller zaten Orman Bakanlığı'nın sıkışıp olanlar ile bağlanan süreç, daha etkili olur. gerekli basınç kullanılan metalin türüne göre değişir iken, diamin sentezlenir nasıl bağlı oda sıcaklığından 100 ° F (38 ° C) arasında olabilir çalıştığı sıcaklık. Malzeme doymuş sonra, sadece Tutukladığı sıcaklıktan daha sıcak 50 ° C (90 ° F) olmak üzere toplam olan bir sıcaklığa ısıtılarak CO2 molekülleri serbest bırakmak için yapılabilir.

Bunun aksine, çok sayıda santraller şu baca gazları, CO2 molekülleri onlarla bağlanması (ki diaminler bir tür olan) aminleri içeren su kabarcıkları geçirildi tarafından filtre edilen bir karbon-yakalama tekniği kullanmaktadır. Daha sonra aminlerden yakalanan CO2 serbest bırakmak amacıyla, bununla birlikte, su, 150 ° C (250-300 ° F), 120 kadar bir sıcaklığa ısıtılması gerekmektedir. Üniversiteye göre, tüm süreç bazen fabrikasında üretilen gücün yüzde 30'a kadar tüketebilirsiniz. Malzeme bir santralindeki bir pilot çalışmada test edilecek için planlar artık diyoruz. Kurşun bilimci Prof. Jeffrey Uzun ayrıca denizaltı, hatta Uluslararası Uzay İstasyonu gemiye hava arındırmak için kullanılan olabilir umuyor. Araştırma bir kağıt geçenlerde dergide yayımlandı Doğa .

BBC yarının kodlayıcı bir milyon mikro bilgisayar

Bugünün standartlarına göre, 1980'lerin ev bilgisayar çok TEMEL mesele (cinas bahane) idi. Ama yaşamış olanlar için, basit hayret ve yaratıcı deney aydınlatıcı bir dönemdi. İngiltere'de, oran kod öğrencilerin BBC Mikrobilgisayar olarak bilinen tıknaz monitöre bağlı büyük bir bej kutusunu kullanarak kendi programlama sihirli gerçekleştirilen oldukça iyi. O erken dijital Kurcalamaya çoğu bilgisayar alanında kariyer için gitti ve BBC Dijital onu yapın adlı yeni bir eğitim girişiminin başlatılması ile hatırlamak için umut olduğunu, bu öncü ruhu var. Onun merkezinde an Mikro Bit adında yeni bir mikro bilgisayar platformudur. "Biz 1980'lerde BBC Micro ile yaptığı gibi, biz geleceğin dijital vizyon ilham istiyorum," BBC Genel Direktörü Tony Hall söyledi.

Make Digital yay dizeleri vardır. BBC sonraki dijital devrimin getirmek için ARM, İngiliz Bilgisayar Topluluğu, Freescale, Google, Microsoft ve Samsung gibi yaklaşık 50 büyük kuruluşlar, ile işbirliği yapmaktadır. Şu anda Mikro Bit adlı küçük bir programlanabilir donanım aygıtı oluşturmak için birlikte bu örgütlerin bazılarının uzmanlık getirdi öğrenmek kodlama gençlere ve programlama temellerini yardımcı olmak için geliştirildi. Cihazın anda kabataslak, ama BBC ortaya koymuştur Pi benzeri bağımsız, giriş seviyesi bilgisayar masası, küçük ve giyilebilir olacak basit bir LED matris ekran var ve diğer cihazlar ile bağlayan dahil yeteneğine sahip olacak Arduino , Galileo, Kano ve Raspberry Pi (yanı sıra diğer mikro Bit). Eylül ayında başlatılan ne zaman Dokunmatik dilleri kodlama, Python ve C ++ geliştirme ile, mini bilgisayar uyumlu olacaktır. Kurumlar önümüzdeki yıllarda dijital profesyonellerin ciddi bir sıkıntısı olduğu bildirildi ne adresini yardımcı, İngiltere genelinde yıl 7 derslikli her çocuk (11 yaş) ücretsiz bu mini kalkınma kurullarının biri alır sağlamak hedefliyor.

BBC ve ortakları da en az 5000 işsiz gençlere özel dokuz hafta bir parçası olarak geleceğin yaratıcı kodlayıcılar, programcılar ve geliştiriciler dijital olma şansı Corporation'ın Birmingham çalıştırmak bunun Dijital Staj kursu, Make sunmak için arıyoruz ofis ancak kullanılabilir ülke yaptı. Markaya Digital girişim bugün başlıyor adanmış kodlama tabanlı TV ve radyo programlama ve çevrimiçi içerik sezonu tarafından desteklenecektir. Katılımlar gibi sık beklenen Doktor Who , Radyo One, One Show ve EastEnders ve yeni dizilmiş gösterileri üzerine bir belgesel bulunmaktadır Bletchley Park (Computing Ulusal Müzesi'nde BBC Micro şimdi ev), esaslı bir dram popüler video oyun serisi Grand Theft Auto ve adında bir yetenek gösterisi Kızlar Can Code . programlama ve faaliyetler Eylül ayında "büyük izleyici an" için inşa bekleniyor.

24 Temmuz 2015 Cuma

Elektrikli araçlar ev klima güvenlik sistemleri

Onların gaz yakan kardeşleri üzerinde elektrikli araçların çevresel faydalar soru olanlar genellikle AGH güç elektrik genellikle fosil yakıt yakan elektrik santrallerinin geldiğini işaret etmektedir. Ama Çin'de Michigan State University (MSU) ve Hunan Üniversitesi araştırmacıları tarafından yapılan bir çalışmada bakılmaksızın elektrik kaynaklandığı nerede, AGH bazı gizli faydaları ortaya koymuştur.


Çoğu insan trafik çizginin üzerinde ısı pus yaz aylarında karayolunda sıkışmış tanık olacaktır. Bu araçlar, kentsel ısı adası etkisinin katkıda bulunmaktadır. Bu da daha açık ısı ekler ve kuzeye elektrik kullanımının gönderir ofis ve ev klima, cranking şehir sakinleri de dönüş sonuçlarında.

Profesör Canbing Li liderliğindeki çalışma, elektrikli araçların bu ilgili sorunların hem azaltmaya yardımcı olabilir bulundu. Elektrikli araçlar önemli ölçüde böylece klima kullanımını azaltarak, bir kentte sıcaklık azaltabilecek gaz araçlar ile bunları takas, bir benzin araç üreten ısı sadece yaklaşık yüzde 20 yayan yap. Onlar elektrik gaz araçların geçiş azaltılmış havadan şehre elektrik 14,4 milyon kWh kaydedilmiş olurdu Pekin'de yaklaşık 1 ° C (2,8 ° F), kentsel ısı adası yoğunluğu azalmış olabilir, 2012 yazında olduğu hesaplanan klima kullanımı ve günlük 11.779 ton kesilmiş CO2 emisyonları.

"Bu elektrikli otomobiller ve küresel ısınma gibi konularda büyük resmi görmek kolay değil, ama biz bütünsel bir yaklaşımla baktığımızda, bu beklenmedik bağlantıları bulmak" dedi Rachel Carson tutan çalışma yazarlarından Jianguo "Jack" Liu, MSU'da Sürdürülebilirlik Başkanı. "Isı dalgaları öldürmek ve iklim değişikliği açısından, hatta bir derece bir fark yaratabilir." Ancak yazarlar, kentsel ısı adası etkisini etkileyebilir değil tüm faktörler Çalışmada ele alındı ​​itiraf. Örneğin, ısı adası yoğunluğuna azaltılmış aerosol kirliliğinin etkisi çelişkili raporlar tabi oldu.

Leoht Tote çanta içinde teknolojiye sahip

Leoht Tote sadece pil neredeyse ölü keşfetmek için, telefonunuz için çantanızda derinliklerinde rummaging son koyabilirsiniz. Lakaplı "çanta evrimi" Bu dahili lityum iyon pil ve LED aydınlatma, iki USB portu ve kablosuz şarj özellikleriyle birlikte geliyor - ve çok iyi görünüyor.

Birçok kadın kendi taşımak olduğunu kabul ederek "Onların çanta bütün dünyayı," Leoht (lay-yulaf telaffuz), New York'ta bir giyilebilir / moda teknoloji başlangıç ​​şirket, sorunsuz pazara moda ve işlevsellik karıştırmak için onun girişimi getirmek için crowdfunding almıştır. Leoht Tote şirket beklemede 30 gün kadar sürer ve şarj plakasına veya sırasında yoldayken microUSB portu üzerinden kablosuz olarak yerleştirildiğinde şarj diyor 6000K mAh gizli şarj edilebilir pili vardır.

Pil ancak kolayca erişilebilir değil, bu yüzden değiştirilmesi gerekiyor yoksa onlar mutlu pili değiştirin edeceğiz söyleyenler Leoht için çanta dönmek gerekecek, yaklaşık iki yıldan dört yıla kadar beklenen raf ömrüne sahiptir. Harici Güç Paneli açma / kapama düğmesi, pil göstergesi ve taşınabilir şarj için microUSB portu evler ise iki USB portu, aynı anda birden fazla cihazları şarj etmek için izin verir.

İç ve dış LED'ler kolay karanlıkta tuşları, çanta ya da telefonunuzu bulmak için yapım, hoş bir dokunuş. çanta da göz önünden eşyalarınızı ve özel öğeleri tutmak için Alcove denilen gizli bir bölmesi vardır. Sanki, güneş panelleri paketi değil Güneş Çanta ve Güneş Tuzak , ama Leoht Tote kesinlikle modayı ve teknolojiyi birleştirme girişiminde daha şık teklifleri biridir. Leoht Tote etrafında £ 2 (900 gr) boş ağırlığında ve 11 x 16,2 (27,9 x 41.1 x 17.1 cm) x 6.75 (Y x G x D) ile 7.5 (19 cm) üstünden damla torba açıklığına kayış, dizüstü bilgisayarlar, tabletler ve diğer temel için bol var.

Leoht Tote şu anda barut (katı) siyah bir çanta iddia 149 $ minimum rehin ile 100.000 dolar yükseltmek isteyen bir Kickstarter kampanyası konusudur. Bir konyak rengi ve basın (deboss) bitiş rengi kendi seçtikleri bir tane almak mümkün $ 5.000 veya daha fazla vaadinde olanlarla, aynı zamanda daha yüksek rehin seviyelerinde bulunmaktadır. Teslimatlar (şu anda Kanada, Amerika Birleşik Devletleri ve Birleşik Krallık sınırlı gönderim) Ekim 2015 için planlanıyor - tüm plan giderse.

Hermes el boyaması aramalar ile sınırlı sayıda ince saatler

La Montre Hermes Baselworld iki çok özel saatler duyurdu, 12. şirket bir numaralı üretim run her sınırlı bu eserler Fransız porselen Japon sanatı ile kombine edildiğini ilk defa temsil ettiğini söylüyor Aka-e .

Her son derece sınırlı kronometre imalatı Nationale de Sevr atölyelerinde tarafından Paris'te üretilen emaye bisküvi yakan kadranı bulunuyor. kadran elle boyanmış kırmızı aşı boyası ve farklı tonlarında ve 70 yaşındaki Japon usta sanatçı Buzan Fukushima tarafından dekoratif altın ile güçlendirilmiş olduğunu.

İnce d'Hermes La femme aux semelles de sporu ilk Hermes carré (eşarp) çıktı bir tasarım delik ise Slim d'Hermes Koma Kurabe modeli, ünlü Kyoto at yarışı göstermektedir. Her bir su geçirmez beyaz altın durumda tarafından desteklenen geri parlama önleyici safir kristal ön ve vardır. Saatler İsviçre'de hazırlanmış ve bir mikro rotor ve el yapımı oluklu köprüler bulunmaktadır ve 42 saatlik güç rezervi sunmaktadır şirketin yeni 2.6 mm inceliğinde mekanik kendinden kurmalı H1950 hareketi, etrafında inşa edilmiştir

Ne yazık ki, Hermes biz Baselworld şirketin standını ziyaret ettiğinde fiyatlandırma konusunda sıkı dudaklı kalan, ama biz o zaman sormak varsa, muhtemelen sarılı bu eserler birini sahip göze mümkün olmayacaktır tahmin ediyoruz bilek.

Sürdürülebilir Manzaralar için Phipps

Pittsburgh Phipps Conservatory ve Botanik Bahçeleri Sürdürülebilir Manzaralar (CSL) Merkezi, Pensilvanya Phipps göre, dünyanın dört yüksek sürdürülebilir bina standartlarını elde etmek için ilk bina oldu. Tesis, sadece kredilerin listesine Yaşam Mücadelesi Yapı sertifika ekledi.

Yaşam Binası Yarışması sürdürülebilirliğinin bina en sıkı önlem olduğu söyleniyor. Bu yer, su, enerji, sağlık ve mutluluk, malzeme, eşitlik ve güzellik yedi kategoride kriterlere göre projeler göz önünde bulundurur. Sertifikalı diğer binalar arasında olduğu Seattle Bullitt Merkezi hissesini dünyanın en çevreci ticari bina olarak iddiasını sürdürüyor. CSL başlangıçta ilave su sürdürülebilirlik önlemleri yerine koymak edildikten sonra bu ayı takip eden tam sertifikası ile, Şubat 2014 yılında Yaşayan Binası Yarışması Net Sıfır Enerji Binası Sertifikasyon elde etti. Tam belgelendirme için binalar bir yıl boyunca net sıfır enerji ve su kullanımını sahip olduğu gösterilmiştir gerekir.

Onun Living Yapı Mücadelesi sertifikasına ek olarak, CSL ilk binası ulaşmak için dünya çapında oldu KUYU Yapı Platin sertifikası, yapılı çevrenin içinden sağlık ve refah geliştirmek istiyor Uluslararası İYİ Yapı Enstitüsü tarafından verilen en yüksek notu. Bina aynı zamanda ilk ve tek olan manzara projesi için Dört Yıldız Sürdürülebilir SİTELER Girişimi ve bir LEED Platin sertifikalı .

CSL doğal bitkiler ve yeşil çatı ile yeşil manzara restore edilmiş eski bir brownfield sitesinde dayanmaktadır. Onun tasarımı Phipps bir "dış-in, pasif ilk" yaklaşımı diye adlandırdığı dayanmaktadır. Bina kullanılan ısıtma ve soğutma çeşitli yöntemler ile, güneş onun maruz maksimize etmek yönlendirilir. Bu termal toplulaştırma, yüksek performanslı cam, brise-soleil ekranlar ve güneş kırma kullanımını içerir. Bir toprak kaynaklı jeotermal ısıtma, havalandırma ve iklimlendirme (HVAC) sistemi de, ısıtma ve soğutma için kullanılır. Boru yakalama zemin tutarlı 55 ° F (13 ° C) sıcaklık binasına transfer ve döngüler ile bu ondört 510 ft (155 m) sondaj oluşmaktadır. Bir çatı Enerji Geri Kazanım Ünitesi ısıtma, soğutma, havalandırma ve nem alma ile olur.

içeride doğal ışık miktarını en üst düzeye çıkarırken yapı kabuğu, termal ısı kaybını ve güneş soğutma yükleri en aza indirmek için tasarlanmıştır. Yüksek performanslı duvar ve çatı yalıtımı, güneş ve ısı kontrolü sağlayan düşük emisyon pencereleri ile birlikte kullanılır.

Windows hesaplamalı akışkanlar dinamiği çalışma doğal hava akışını sağlamak için Windows için en uygun konumunu belirlemek için yürütülmüştür edilerek birlikte, binanın doğal havalandırma katkıda kullanılır. Işgalcilere bina bir bildirim sistemi uyarıları koşulları pencereler açılacak için uygun zaman. bina içindeki koşullar, koşullar hakkında bildirim sağlayan koşul trendleri ve enerji verimliliğini izlemek ve binanın sistemlerin otomatik yönlerini kontrol edebilirsiniz bir bina yönetim sistemi kullanılarak izlenmektedir.

Tiny Ringo robotik

Olsa edebilirsiniz sayısız kalkanları ekleyerek çılgın elektronik projelerin her türlü üzerinde çocuklarla çalışmak, break-out panoları ve ekleri geliştirme platformları mevcut veya Lego Technic yapı taşları ile vahşi gidiyor, bu tür çözümler Kevin King ve yeterince sevimli değildi Onun çocukları Halley ve Parker. Onların dijital hayvan, ufacık Arduino tabanlı robotik ve programlama öğrenme aracı önümüzdeki aylarda destekçileri doğru kaynıyor olabilir başarılı bir crowdfunding çaba Ringo ve teşekkür denir.

Kral ve şirket avuç içi büyüklüğündeki pakete iyilik bir çok şey sıkışmış var. Ringo bot, 3 eksenli ivmeölçer ve yerleşik bir 3 eksenli jiroskop bulunuyor, altı RGB sürüleri oluşturmak için ışıkları, entegre bir piezo ses elemanı ve bot-to-bot kablosuz Telsizini LED. Robot masa üstü gibi düz bir yüzeye hareket, böylece kendi etrafında 360 derece ortam ışığını tespit etmek için üç sensör spor, IR yüzeyine temas vericileri, 38 kHz TV uzaktan alıcı ve değişken hız çağrı cihazı motorlar LED. Bir ışık sensörü ve kızılötesi ışık kaynağı Ringo böcek sensör antenlerin hem altında gizlenmiş olan ve başka bir sensör çılgın bilim adamları karmaşık labirentine veya etrafında robotu aşağı göndermek böylece kenarları algılamak veya satırları takip etmesine, arka ucunda var astarlı parçayı hiç bitmeyen. Tek hücreli Lityum pil gücünü alır ve onun kalbinde 8 MHz hızında çalışan Arduino UNO, aynı mikroişlemci.

Ringo platformu önceden yüklenmiş olarak gelir küçük ten ayrıntılarla başlamak için 10 farklı davranışlarla. Sistem maceralarını programlama robot için Arduino IDE kullanan ve gençlerin hesaplamak için bazı ağır matematik yoluyla ivmeölçer ve jiroskop kodlama veya çalışma gibi engellerin üzerinde tırmanma konusunda endişelenmenize gerek yok ki geliştiriciler zaten bazı özel kütüphaneler ve işlevleri yarattık hareketleri. Ringo bot için kod yazmak için nasıl videolar ve öğreticiler boru da vardır. Tüm Ringo programcılar aynı donanım kullanarak edileceği gibi, genç roboticists tarafından kodlanan herhangi zeki, yaratıcı ve eğlenceli davranışlar başkalarıyla paylaşılabilir, ve kullanıcı kreasyonlar kolay indirmek için ya da bazı ön özel yükleme verdiği için çevrimiçi özellikli olacak.

Kickstarter crowdfunding kampanyasının destekçileri dışarı ilk Ringo rulo üretimini jumpstart için kullanılan gibi, tüm dosyalar, şemalar ve proje ile ilgili kaynak malzemeleri açık kaynak topluluğuna çıkacak. Yazı olarak, kampanyanın sadece çalıştırmak için birkaç kısa saat var, ama finansman zaten güvence altına alınmıştır. Hızlı iseniz, hala tüm ilk Ringo önümüzdeki Mayıs nakliye başlayacak planı gitmeli, bir tek tam monte robot için US $ 89 rehin edebilirsiniz.

23 Temmuz 2015 Perşembe

Gelecek itfaiye "dizginleri robotlar" rehberlik edilebilir

Itfaiye arama kurtarma veya yapmak için duman dolu binalara girmek gerektiğinde, sık sık düşük görünürlük muzdarip ve genellikle duvarlar boyunca kendi yolunu hissediyorum ya da ipleri izlemeniz gerekir kurşun itfaiyecinin tarafından sarılır. Her itfaiyeci tarafından taşınan oksijen sınırlı kaynağı ile ciddi bir şekilde bu ortamlarda görevlerini yürütmek için kapasitelerini sınırlandırabilir görmek için yetersizlik yüzünden yavaşladığını. Şimdi King College London ve Sheffield Hallam Üniversitesi'nde araştırmacılar bile kalın duman ile onlara rehberlik yardımcı olabilir İtfaiyeciler için bir prototip robot asistanı geliştirdik.

Aksine bir daha bağımsız bir robot itfaiyeci kendi içinde, bu cihaz bunun yerine itfaiyeci robot tutunarak arkasında aşağıdaki ile bir kurtarma alana bir itfaiye açan bir rehber köpek gibi biraz hareket etmek amaçlanmıştır "dizginlerini." Araştırmacılara göre, bu dizginleri üzerinden iletilen titreşimler yolunda herhangi bir engel büyüklüğü ve şekli hakkında kullanıcıyı uyarmak olarak itfaiyeci, tehlikeli, düşük görüş şartlarında arasında hızla hareket etmesine olanak sağlar. Anlaşılan o ki, hatta aynı zamanda kullanıcı görünmeyen bilinçdışı insanlara bulmanıza yardımcı olabilir gibi onların pliability veya sertlik olarak karşılaşılan nesneler, ilgili diğer bilgiler sağlayabilir.

Dokunsal sensörler ile donatılmış, yeni rehberlik robotu sağlamak için tasarlanmıştır dokunsal geribildirim nesneleri çeşitli gösterir yönlendirilmektedir kullanıcıya. Bir gerçek dünya durumda, araştırmacılara göre, itfaiyeci uzunluğu boyunca elektronik mikro-vibratörler içeren özel bir kovanı don olurdu. Bütün kolunu çevreleyen, kol itfaiyeci robot tarafından geri gönderilen sinyalleri yorumlamak için eğitilmiş olacağını geribildirim sağlamak için tasarlanmıştır. Ekip robot prototipi guider böyle ileriye doğru hareketine tereddüt ya da direnç yokmuş gibi, çok itfaiyeci reaksiyonlar herhangi bir değişiklik yanıt vermek için tasarlanmış olduğunu iddia ediyor. Bu durumda, rehberlik robot onun kullanım hızını maç yavaşlar.

Ksafe akıllı güvenli çerezler

Ksafe kullanıcı bunları kazanmıştır kadar içinden uzak öğeler kilitleyerek motivasyon haline günaha çevirmek için tasarlanmış akıllı, güvenli ya, bir etkinlik hedefini vurmak gibi bir kütüphane olarak belirli bir yerde vakit, ya da sadece bir önceden belirlenmiş zamana kadar bekliyor Kapak kilidini açmak için. Cihaz şu anda crowdfunding kampanyasının konusudur.

Kullanıcılar yuvarlak 186 x 196 mm (7.3 x 7.7) kap içinde uygun olursa olsun onlar sağlayarak, Ksafe içinde gibi koyabilirsiniz. Örneğin, çok uzun yapma oyunları harcamak veya televizyon izlerken, sen kavanoza uzak kontrolör kilitleyebilir ve size adım hedefe ulaştınız zaman sadece açık var, spor salonunda teslim veya kadar bekledi önceden belirlenmiş günün zamanı. Kavanoz ayrıca parola korumalı kilit kutusu olarak da kullanılabilir. iOS veya Android cihazlara güvenli bağlantılar kapak kilidini zaman için kurallar kurmak. Fitness ilgili hedefler için, ürün telefonunuzun dahili izleme yanı sıra Fitbit takılabilir aksesuarlar ile birlikte çalışacaktır. Şirket şu anda daha fazla cihazlara destek genişletmek için çalışıyor.

Bir hedefe doğru ilerleme Kontrol bağlı akıllı telefonunuzda ya da görsel geri bildirim sağlayan sap etrafında 360 LED'ler bir halka ile, cihazın kendisi üzerinde bir dokunmatik düğmeye basarak ya ele alınabilir. Eğer hedefe doğru yol yüzde 25'ini iseniz, o zaman LED'lerin dörtte yanacaktır. aslında aynı şirketin çok benzer - Ksafe arkasındaki fikir tanıdık gelebilir Mutfak Güvenli çok yönlülük vurgulayarak ekibi ile, Gizmag yeni ürün selefi üzerinde ne sunduğu netleştirmek için projenin yaratıcıları uzandı 2013 yılında Kickstarter vurdu ürün Ksafe bağlanmış doğası ile elde edildi. Mutfak Güvenli sadece izin verilen kullanıcılar, günün belirli bir zamana kadar uzak şeyler kilitlemek için Oysa, Ksafe hedefi fitness ve konum tabanlı hedef belirleme yoluyla motivasyonları haline Temptations açmaktır.

Tüm crowdfunded ürünlerinde olduğu gibi, Ksafe olarak henüz satın gerçekte mevcut değildir, ancak US $ 79 bir erken kuş rehin için bir birim güvence altına alabilirsiniz. Projeyi varsayarsak başarılı ve tüm Ksafe akıllı kasalar Ekim 2015 başlangıç, siyah ve beyaz seçenekleriyle nakliye başlayacak, planlamak gider.

Festo robot karıncalar, kelebekler ve bukalemun dil kıskacı tanıttı

Ikna edici hayvanlar aleminin bir üyesi gibi hareket edebilir bir robot tasarlanması sadece birinin dış görünüme sahip bir bina inşa etmekten çok daha zor bir umudu olduğunu. Her iki en iyi örneklerinden bazıları adında bir ringa martı gibi Festo mühendisleri gelmiş SmartBird olarak bilinen bir bounder biraz BionicKangaroo . Karıncalar küçük bir koloni, bir bukalemun dilinin modellenmiş bir tutucu ve bazı büyük şeklinde bazı ince el ilanları: Almanya'da önümüzdeki ay Hannover Messe fuarında gelecek şeylerin bir tat olarak, şirket şimdi üç biomimetic kreasyonlar ortaya koymuştur Mavi kelebekler.

Festo geleceğin üretim sistemlerinin edebiliyoruz uyarlanabilir ve akıllı bileşenler üzerinde kurulan fabrika katta gelecek şeylerin bir gösterge olarak, adının ikinci yarısında Özerk Ağ Teknolojileri duruyor onun BionicANTs, gelişimini görüyor daha yüksek bir genel kontrol hiyerarşisinde altında çalışmak. Bu yapay böcekler sadece bakmak ve doğa muadilleri dev sürümleri gibi taşıyabilirsiniz, ancak şirketin mühendisleri aynı zamanda karmaşık kontrol algoritmaları yardımıyla gerçek dünya karıncaların kooperatif davranışı taklit başarmışlardır yoktur.

"Doğal rol modelleri gibi, BionicANTs net kurallar altında birlikte çalışmak", Kurumsal İletişim ve Geleceği Kavramlar, Dr.-Ing şirketin Başkanı açıkladı. Heinrich Frontzek. "Onlar kendi eylem ve hareketleri hem koordinat birbirleriyle iletişim ve. Her karınca özerk kararlarını yapar, ama bunu yaparken her zaman ortak bir amaç boyun eğiyor ve böylece eldeki görevi çözme yolunda onun rol oynar." Kalıplı Interconnect Cihaz teknoloji kullanımı daha fazla tasarım özgürlüğü yanı sıra montaj kolay yapmak için izin vermek için bildirilen oluşturma işlemi sırasında lazer sinterleme şekilli bileşenlerine entegre görünür, üç boyutlu devre yapılarını görür. Bacak ve kıskaç çene aktüatör kullanılan piezo-seramik bükme dönüştürücüler, baş iki kamera vardır ve pozisyon göğüs altına monte optik fare sensörü kullanılarak izlenir.

Yere kadar yeşil inşa İngiltere'nin "ilk eko-kent

İngiltere'nin "en sürdürülebilir kalkınma" olarak tanımlanan bir eko-kent işgal yakın hareket ediyor. İlk sakinleri daha sonra bu yıl Kuzey Batı Bicester taşınmak bekleniyor. Planlama izni de sadece projenin bir sonraki aşaması kadar 2.600 evler için verilmiştir. Kuzey Batı Bicester ("Bister" okunur) Amaç ekonomisi ve güzel bir yer için iyi bir çevre için iyi olan bir kasaba oluşturmak için 2007 yılında hükümet tarafından açıklanan İngiltere'de dört belirlenen eko-şehirlerinden biridir yaşıyor.

Aynı zamanda bir avuç biridir One Planet dünyada topluluklar. One Planet düzeni sürdürülebilirlik sadaka BioRegional tarafından kuruldu. Bu gezegen sağlayabilir kaynak miktarına göre sürdürülebilir bir ölçüde tüketim düzeylerini düşürmek için insanlar ve toplumlar için yollar bulmayı hedefliyor. Çok sürdürülebilir evlerine ek olarak, Kuzey Batı Bicester uygun fiyatlı konut bir karışımını sunacak. Homes Sürdürülebilir Homes ve kod seviyesi 4 minimum standartta inşa edilecek Sürdürülebilir Homes ve BREEAM mükemmellik . Sakinleri veriyor onlara, otomobil kulübü durumunu kontrol enerji kullanımını ve fiyatları izlemek, toplu taşıma bilgilerini kontrol ve diğer sakinleri ile iletişim kurmak için mobil cihazlar üzerinden bir topluluk hub erişmek mümkün olacak. Evler de gelecek geçirmez akılda iklim değişikliğine uyum olacak.

İlköğretim okulları şehirdeki tüm evlerin 800 m (2,625 ft) mesafede olacak ve iş sürdürülebilir bir seyahat mesafesi oluşturulacaktır. Gerekli elektrikli araçların kullanımı gibi olacak Dışı araç kullanımı teşvik edilecektir. İlçe sakinleri elektrikli araçlar ve elektrikli otomobil kulübü için puan şarj özel olarak tasarlanmış bisiklet ve yaya yolları, her eve 400 m (1,312 ft) içinde bir otobüs hizmeti, yararlanacaktır. Yüzde 40 kamu ve özel yeşil alan minimum düzeyde North West Bicester boyunca muhafaza edilmelidir. Yerel gıda üretimi bir odak ve yerel biyo-çeşitlilik net kazanç kazanmanın bir amaç olacaktır. inşa ediliyor şehrin ilk aşaması Exemplar denir. Tamamlandıktan sonra, İngiltere'nin ilk gerçek sıfır karbon topluluk olacak, proje kurşun A2Dominion göre, 393 sıfır karbon evleri vardır ve olacaktır. Bir Simge olanaklara arasında bir ilköğretim okulu, toplum merkezi, eko-pub ve bir eko-ticaret ve perakende merkezi olacak.

LGA Modern Toronto

Birçok kişi için, yeşil yaşam fikri kendi yaşam tarzı ve ev büyük değişiklikler yapmak gerek izlenimini verebilir. Toronto, Kanada'da, yeni bir ev, ancak durum gerek yok olduğunu göstermektedir. LGA en Bedford Park House boyunca gömülü yeşil tasarımı ile modern bir ev var.

LGA aslında Alex Tedesco, üst düzey ortakları birinin kuzeni tarafından Bedford Park House tasarım yaklaşıldı. kısa o mahallenin estetik uyması sitede manolya ve Japon akçaağaç ağaçları korumak, büyük bir ailenin değişen ihtiyaçlarına adapte olacak ve ne zaman bir aile üyesi için yaşamak ve uyku hangi özel bölümler gerektiriyordu olağandışı saatleri çalışıyor.

 Bu pratik gereklilikleri sağlamanın yanı sıra, Almanca hala geleneksel Bedford Park ikamet gibi hissettim, sağlıklı ve sürdürülebilir bir ev yaratmak istedik. LGA Tedesco ileri teknolojiye dayalı yeşil özellikler tasarım sorunsuz dokunmuş olabilir nasıl göstermek için fırsat oldu diyor. Evin 3,100 sq ft (288 m ²) bir alanı kaplayan ve yüksek teknoloji özellikleri ihanet etmeden "Sıcak modern bir görünüme proje" için tasarlanmıştır edilmiştir. Bu bahçede ağaçları kapalı görünümlerinden tarafından çerçeveli olduğunu böylece zamanla olgun ve izin gibi bir şekilde dizayn edilmiştir.

yapının kendisi ısı köprülerini en aza indirmek için, nispeten düşük bir yüzey alanına sahip küçük. Kapsamlı yalıtım ısı kaybını ve kazancını azaltmak için, yanı sıra koyunda nemi tutmak için duvarlar, çatı ve döşeme kullanılır. Duvarlar, tavan ve döşeme sahip R-değerleri sırasıyla R-28, R-40 ve R-30. İyi bir güneş ısı kazanç Argon dolu cam üniteleri evin boyunca kullanılır.

 LGA hiçbir hava geçirmezliği rakam istek üzerine olmasına rağmen, özellikle bakım, ev mümkün olduğunca hava geçirmez olarak yapıldığı emin olmak için alındığını söyledi. Pasif doğal havalandırma binaya temiz hava getirmek için stratejik yerleştirilmiş pencereler kullanılarak istihdam edilmektedir. Buna rağmen, LGA hava değişim hızı dikkatle kontrol edilir diyor. Gerektiğinde mekanik ısı geri kazanımlı havalandırma sistemi yalnızca kullanılır.

22 Temmuz 2015 Çarşamba

Citroën, yeni Aircross

Peugeot Citroën basınçlı hava olsun Hibrid Hava powertrain veya benzeri kavramlar üzerinde aerodinamik yükseltmeleri kanalize havanın sal C4 Cactus Airflow hava Citroën de konsept otomobili tasarımı ile serbestçe karışır. Tüm yeni Aircross Konsept canlı eğilim tutar ve daha büyük bir yarar araca hava dostu-tasarım paketleri. kavramı da bazı ilginç yeni iç eğlence ve iletişim teknolojilerini vurgulamaktadır.

Geçen yılki hava akımı kavramı gibi, Aircross etkili bir şekilde yönetmek ve onu çevreleyen hava kanalize etmek için tasarlanmıştır. Bu ön ve arka tekerlek kemer presi ile birlikte çalışan ön Hava Perdeleri bir dizi yaklaşan hava yutar. Geriye gövde, krom kesilmiş "Hava Signs" bir çift arka pencerelerin arkasında bir hava akımı tüneli oluşturun. C4 Hava akışı tersine, Aircross bir Hibrid Hava powertrain özelliğine sahip değil. Bunun yerine, Citroën o çiftleri 218 bhp (160 kW) 1.6 litre THP motor ile 95 bhp (70 kW), arka elektrikli motor daha geleneksel bir hibrid sistem için seçmesi. plug-in motor 31 mil (50 km) giderek popüler aralığı ile bir all-elektrikli sürüş modu sunuyor. 313 bhp sistemi sadece 4.5 saniyede 62 mil (100 km / h) ile cıvata sağlayan Aircross oldukça alıngan bir tavır verir. Bu arada, her galon (ABD mpg, 1.7L / 100 km) CO2 yayan ise 39g / km eve 138 mil getirebilir.

Genel ambalaj ve stil açısından, Aircross uluslararası pazar için büyük bir, 180.3 x 82.7 x 68.1-in (4.58 x 2.1 x 1.73 m) SUV ile C4 Cactus ve deneyler ilginç tasarım dayanıyor. En önemlisi, Citroën Cactus 'belirleyici tarafı bir dizi ile Airbumps yeniden yorumluyor "Alaşım Çarpmaya." Kapıların altında bulunan, Alaşım demirleri yan etkilerinden aracın korunması yönünde motorsporları ödünç bir yüksek emici alüminyum petek yapısını kullanmaktadır. Yüzen ön ve arka tamponlar bu eşsiz yapısal darbelere görünümünü izleyin. Aircross yetenekli SUV değil, sadece bir alışveriş merkezi ulaşım olması gerekiyordu olduğu gerçeğini vurgulayan, büyük boy jantlar Continental tarafından konsepti için özel olarak geliştirilen 22 lastikler, R 275/42 sert, yumrulu bir sette ayakkabılı vardır. üstünden bağcıklı sera gezinip çatı raflar montaj ve dişli bağlama için rayların bir dizi içerir.

Aircross ateşli kırmızı-turuncu dış kesinlikle dikkat kapmak olduğunu, ancak işler özellikle ilginç nereden iç kısmıdır. Modern teknoloji sık sık acil fiziksel dünyada var gerçek hayatta iletişim olanakları bizi uyuşmuş yapar bu yüzden Citroën bu olanakları istismar etrafında kabin tasarımları. Aircross paylaşımı ve işgalcilere arasında sohbet teşvik etmek, ses ve video ekipmanının benzersiz yapılandırmasını kullanır. Dört koltuk her biri kendi bireysel hoparlör ve mikrofon sistemi ile donatılmıştır. Eğer sadece ayak oturan insanlarla iletişim için bir mikrofon neden ihtiyaç net değil, ama o istesin konuşmayı kıvılcım var. Tabii ki, kişiselleştirilmiş ses sistemleri tamamen dost yolcuları görmezden ve müzik veya video eğlence kişisel "bir ses balonu" na kaçmak için her kişiyi teşvik tam tersi bir şekilde işe yarayabilecek gibi görünüyor.

C4 Cactus gibi, Aircross iki pano görüntüler vardır; ancak bu HD 12-birimleri bir bükülme ile gelir. Işgalcilere arasındaki etkileşimi kolaylaştırmak için tasarlanmış, en sağdaki ekran motorlu jest-kontrol sistemi vasıtasıyla sağa kayabilir. Hem ön ve arka yolcular içeriğini görüntüleyebilir pano, ortasında park etmiş, ya da ön yolcu kişisel eğlence ekranına olarak hizmet tüm yol boyunca hareket ettirilebilir. Ayrıca ekip, tamamen sola taşıyabilirsiniz diğer 12 ekran ve sürücü bilgileri sunmak için head-up ekranı.

Fotokite sıkı bir tasma drone fotoğrafçılık

Drone fotoğrafçılık inceliklerini öğrenmek dik bir öğrenme eğrisi tutabilen, ama uçurtma uçuruyor daha basit bir önermedir. Rus roboticist Sergei Lupashin için uçuş bu eski ve yeni formlar karıştırma hava fotoğrafçılığı potansiyelini kilidini bir anahtar olabilir. Bir tasma üzerinde yaptığı Fotokite quadcopters koyarak, o heyecan verici yeni açılardan hikayeler anlatmak sağlayarak, daha fazla gazetecilerin eline havadaki kameralar almayı umut ediyor.

drone fotoğraf muazzam bir potansiyel, her geçen gün daha nefes kesen yakalar amasses alan, haber toplama işinde olanlara kayıp değildir. Son birkaç yıl için, tüm dünyada medya şirketleri için BBC çıkışları ile, teknolojiyi kucaklamaya geldim CNN kendi gazetecilik yeni perspektifler getirmek için uçağı için dönüm. BBC durumunda, bu, İsrail ile 50 gün çatışma sonrasında perişan Gazze şeridi, yılbaşı havai fişek için Auschwitz herşeyi havadan görüntüleri büyüleyici kadar döndü.

Ama önemli teknik yeteneğine ek olarak, havada bu uçağı alma sertifikalı pilotları eğitim harcanan zaman bir sürü gerektirir. Aslında aynı zamanda belirli yeteneklerini geliştirmek için görev yaparken, teknolojiyi bir sürü daha erişilebilir yapabilir sıkıca yere kendi ayakları ile birisine uçağı tethering Lupashin düşüncesi olduğunu.

O birileri sadece beş dakika içinde Fotokite uçmak için öğretilebilir iddia ediyor. Joystick ve denetleyici yerine, kullanıcı sabrının uzunluğunu ayarlamak için motorlu makara tutar. In-hand drone Holding ve kullanıcı daha sonra alarak, onlar uçmak için istediğiniz yönde hedefleyen, eyleme rotorları atar oa 90 derecelik büküm veren GoPro Hero 4 Black Edition binmek için birlikte kamera. Havadan sonra, drone bir akıllı telefon veya tablet ile kontrol edilebilir.

Yere gergin Dron'u sahip bir kaç avantajı vardır. Güç ters yönde gönderilebilir ise tam 1080p HD video akışı, zeminde cihazına yönlendirilir anlamına gelir. Yerde değiştirilebilir piller tasma aracılığıyla drone geçirilen Güç drone saatlerce havada kalabilir anlamına gelir. pilot ve drone arasındaki fiziksel bağlantısı da nervy izleyicilerden kaygılarını hafifletmek gerekir. Son ama en az, toprağa araç tethering FAA kurallarına etrafında bir yol sağlayabilir ticari drone uçuş yasaklanması . Fotokite prototipler gibi BBC ve National Geographic gibi çıkışları tarafından test edilmiştir, ancak şirket tam cihaz satın almak için kullanılabilir ve ne kadara mal olacak olacak zaman sıkı-dudaklı kaldığını. O, ancak, onun ilk sürümü ötesindeki atkıları alarak Ulusal Yayıncılar Birliği (NAB) Fuarı'nda Las Vegas 13 Nisan başlayan ve 16 Nisan kadar çalışıyor.

Meme dokusu yaşlanma etkilerini önlemek için ipuçları vermektedir

Biz eski kök hücrelerin varlığında düşüş ile ilişkili olduğu düşünülmektedir büyüdükçe bizim dokusunun yetersizlik kendini tamir. Yani kök hücre fonksiyonu norm korunmuş olabilir, eğer yaşlanma süreci ve kanser gibi doku dejenerasyonu yan etkileri, etkileri olabileceğini izler.

Toronto Üniversitesi'nden bilim adamları yaşlanma etkilerini önlemek için manipüle edilebilir dokusunun gelişimini bulma, genetiği değiştirilmiş farelerin meme bezleri üzerinde araştırma yoluyla bu düşünce çizgisini izlemiştir. Profesör Rama Khoka önderliğinde, araştırmacılar yıkmak ve sonra doku yeniden enzimler ve bu süreci düzenleyen inhibitörleri arasındaki ilişkiyi araştıran bulundu. Bu unsurlar etkili yeniler ya da muhtemelen kansere yol bozulmaya başlar olsun doku sağlığını dikte etkileşim ve nasıl metalloproteinazların ve metalloproteinazların doku inhibitörleri (TIMP), olarak da bilinir.

Araştırmacılar doku üzerindeki etkileri gözlemlemek için çeşitli kombinasyonları ile deney, TIMP'lerin dört farklı türde en az birini eksik oynanmış farelerin çalıştı. Onlar TIMP1 ve TIMP3 kaldırma kök hücrelerin sayısı aslında artırmak ve farelerin yaşamları boyunca genç kalmıştır meme dokusunda ortaya çıkan, fonksiyon devam etmek neden olduğunu keşfetti. "Normalde farelerde altı ayda doruğa ulaşır kök hücrelerin bu havuzları, görecekti, düşmeye başlar," Khoka diyor. "Sonuç olarak, meme bezleri Ancak, biz hayatın her aşamasında onları ölçüldüğünde bu belirli farelerde, kök hücreler sürekli olarak yüksek kaldığını gördük. Oluşmasını meme kanseri riskini artırır, dejenere başlar." Genel olarak, yan-ürün kök hücrelerin daha yüksek bir miktarda olan bir potansiyel kanser artan bir risk oluşturur. Ancak, araştırmacılar normal daha büyük risk altında bu değiştirilmiş fareler bulduğunu söylüyorlar.

Buradan, bilim adamları doku yaşlanma belirli TIMP'ler etkilerini kaldırma neden bu süreç hakkında daha fazla bilgi ve kurmayı umuyoruz. Khoka bu teknik kanser gelişimini durdurmak için ve terapötik bir tedavi biçimi olarak uyarlanabilir kullanılabilir araştıracaktır planlamaktadır. takımın araştırma dergisi görünür Doğa Hücre Biyolojisi .

Resimlerde: 42. Tokyo Motosiklet kamera sistemleri

Bu yılki 42. Tokyo Motosiklet kamera sistemleri göster ekranda üretim ve konsept modelleri bir dizi Honda, Suzuki, Yamaha ve Kawasaki büyük Japon dört gördüm. Gizmag cafe yarışçılar, kruvazör, trikes, scooter ve gösteri superbikes puanları kontrol etmek Tokyo Big Sight kalabalıklar katıldı.

Japonya'yı dolaşmak beş milyona kadar motosikletçiler için, Tokyo Motosiklet göster pek bir görmek ve görülebilir bir olaydır. Japonya'da motosiklet satışları son zamanlarda bırakarak, yavaşlamış gibi bu biniciler bu yılki fuarda da birçok üretici için bir hoş görme vardı 2013 ile karşılaştırıldığında, geçen yıl yüzde 0,6 (419.398 birimleri 416.723 ünite aşağı). Bu satışların büyük çoğunluğu altında 50cc kategorisinde, ancak 125 cc üzeri motosikletlerin satış artmaktadır. Bu kısmen artan trend olabilir orta yaşlı uygun retro tarz makinelerde 60'lı ve 70'li onların misspent gençlik tekrar arıyorum "binici dönüş" - trend birçok 1960'- 70 stil makinelerinde yansıyan zemin göstermektedir. Japonya'da motosiklet üretimi açısından büyük dört Yamaha 222, 297, Suzuki 150985, Honda 142.388 ve Kawasaki 80532 (2014 yılında yaklaşık 600.000 motosiklet üretti ve tüm uluslararası ve butik üreticilerin bir geniş ürün çeşitliliği ile birlikte Tokyo mallarını getirdi.

Honda onun tıknaz Bulldog Concept dikkat bol kapma ile katta büyük varlığı vardı. Bu sözde "Sevimli Touring Ortağı" düşük ağırlık merkezi ve sağlam bir duruş hem oluştururken, 15-inç lastikler üzerinde oturur ve 730mm bir koltuk yüksekliği vardır. Güç 6 ileri şanzıman ile tahrik edilen bir sıvı soğutmalı 4 zamanlı DOHC sıralı 2 silindirli 400 cc motor geliyor. Kamp ve turne için konsept yakıt tankı her iki tarafında ön ve arka taşıyıcılar ve aksesuar depolama ile donatılmıştır.

Honda Diğer kavram / prototip Motosiklet CRF250 Rallisi'ni, CRF450 Rallisi'nde esinlenerek styling CRF250L dayalı bir macera modeli dahil; SFA (Küçük Fun İleri), bir kafes çerçevesi üzerine monte edilmiş bir tek silindirli motoru ile bir Sokak savaşçısı tarzı hafif motosiklet; RC213V MotoGP ile tasarım özellikleri paylaşan RC213V-S yol bisikleti, makine çalışır; ve True Macera off-road touring.

Yamaha standı üzerinde üretim makinaları merkezinde sahne aldı. Ne yazık ki onun son kavramlar yoktu - belki de daha sonra bu yıl Tokyo Motor Show'da eti onları görmek için bir şans elde edersiniz. 950 cc Bolt Café yarışçı aynı makinede, Bolt C'lik bir yarış versiyonu ile ne yeni boyunca oldu


Video: Silahlar Usta (UWM) Unified güvenlik sistemleri

Yeni yazdı UWM güvenlik sistemleri yüksek teknoloji gladyatör spor bir ifade çalmak değil dövüş sanatları mücadele konusunda yazılı, mimari hakkında dans gibi - dün. Eğer eylem görmek gerekir bu sporu takdir etmek. Yani burada şans. Bu iki dakikalık video size UWM mücadele izlemek gibi hissedeceksiniz ne iyi bir fikir verecektir ... ve Loz Blain 2016 yılında ilk turnuvasına girmeye hazırdır.

Yükleri daha UWM yüksek teknoloji zırh hakkında bilgi ve kurucusu David Pysden ile bir röportaj için, tam check out Unified Silahlar Usta makale dünden.

21 Temmuz 2015 Salı

Alarak tek elle Twiddler3 klavyeyi bir meydan okuma

Twiddler3 sadece tek elle tutulan ve holding ve bir gitar çalmaya benzer akortlandığında hareketler dayanarak bir arada klavye ve fare olduğunu. Inceleme için bir tane alma, başlangıçta elimde doğal hissediyorum etkilendim ve iş ve oyuna uyabilecek kadar merak ediyordum ve oldu benim laptop ve Android telefon hem de periferik olarak.

Şimdi telefonlar, phablets, tabletler, saatler, bilezik ve gözlük daha fazla güç paketi olduğunu, meydan hala veri girişi ve navigasyon. Twiddler akıllarında belirli teknik özelliklere sahip bir kablosuz cihaz Twiddler3 olan sonuçta orijinal Twiddler yeniden tasarlamak Google Glass tarafından yaklaştı söylüyor. Yerine miniaturizing veya yukarı katlanır geleneksel klavye, Twiddler bir joystick tutarak boyutu ve şekli benzer hissediyor. Diğer yandan başka şeyler (yemek Telefonunuzla bir fare, keman kontrol hayal gücünüzü kullanın) yapmak için izin bir yandan (şirket sizin dominant olmayan el anlaşılacağı) tam klavye ve fare erişim sağlar. Bu ücret geldi ve ben üst üste birkaç gün için Bluetooth kablosuz yeteneklerini kullanarak sonra yeniden şarj etmeye gerek henüz. Bir cihaza bağlanmak için USB kullanabilirsiniz.

Kullanıcının başparmak dizüstü memesine hissediyorum benzer "özel" tuşları (num, alt, ctrl, shift) ve fare kontrol, ve bir öncelikle yazarak olduğunda da denetleyici dengeler. Diğer dört parmak üç fare düğmeleri ve Twiddler3 ana odak olan 12 düğmeleri bir dizi kontrol eder. Fare sadece 8 yöne hareket eder ve "yapışkan", ama bir tutam iş yok.

Twiddler3 alfanümerik dizi farklı klavye kombinasyonları adım için üç özel renk kodlu düğmeler güvenerek ile önceden yapılandırılmıştır. Mektuplar, noktalama ve boşluk gibi özel fonksiyonlar ve butonu bir önceki tamamlandığında sonraki renge giriyorum, her sütun aşağı ilerlemeye varsayılan bir desenle, 12 düğmeleri birincil sette yazdırılır. Akortlanması "A" ile başlar ve böylece A tek bir düğmeye basın iken, Z Twiddler akor dilinde pinky erişimi olan uzak sol tuşuna basarak, veya O Mool ise mavi düğmesini basılı gerektirir kodlanmayan edilir. Bu şekilde, tam alfabe ve bazı noktalama yaklaşık 1000+ tuş kombinasyonları vererek erişilir.

Ancak, Twiddler her düğme Twiddler indirilen şirketin "Tuner" web sitesi ve ayarlar üzerinden erişilebilir reconfigurable vardır. Hatta böyle küçük bir gadget özellikle uygundur e-posta veya adres gibi sık girilen metin girdileri için bir makro oluşturabilirsiniz. Çevrimdışı iken yapılandırmaları geçmek gerekiyorsa, ancak, şans bitti. Bazı karakterler düğmeler üzerinde işaretlenmiş ise sayıları dahil olmak üzere diğer anahtarlar nasıl yapılandırıldığı Uygulamada, aynı zamanda ararken gerektirecektir. Bu kesinlikle tuşların hissediyorum yoktur ve anlamına gelmez çünkü Ayrıca ben kelime "düğmesi" kullanın. Düğmeleri yapışma olmadan sorunsuz tetikleyebilir iken, yazarak bir uzaktan kumanda ile alay hissediyorum var.