4 Temmuz 2015 Cumartesi

F1 değişiklikleri gürültü getirmek ve sürücü yardımcıları kesmek için guvenlik sistemleri

Formula Strateji Grubu itibaren 2016 den yarış içine bazı ekstra heyecan enjekte hedefleniyor spor değişiklikler, ilgili ayrıntıları yayımladı. Elektronik yardımları yarış sürücüler için daha zorlu ve hayranları için daha tahmin edilemez hale getirmek için bir girişim geri kesilecektir ise otomobillerin egzoz sistemleri ve lastikler değişiklikler, masaya oylandı.

Yöneltilen şikayetler arasında Baş , modern V6 turbo powerplants ya da bunların eksikliği - gürültüdür. Formula 1'in eski V8 motorları çığlık ve 18.000 rpm redlines tüm yol howled Oysa, güç ünitelerinin şimdiki nesil çok daha kapatılır ve fanlar ürettikleri donuk ses hakkında şikayet var. Bu anlaşma için egzoz sistemleri revize Strateji Grubu planları daha andıran, heyecan verici bir ses oluşturmak için.

Egzoz sesi McLaren ve Honda'nın sorunlar bu sezon en az olmuştur. Honda, F1 döndü 2015 yılında, tüm sezon güvenilirlik sorunlarını mücadele etti ve yürürlükteki mevzuata göre izin verilen dört ötesinde fazladan motorunu kullanarak nedeniyle cezalandırılmıştır. Yeni F1 düzenlemeler yeni motor üreticileri ekstra bir motor, izin ve Honda geriye dönük olarak bu sezon geçerli olacaktır "adalet uğruna."

Gelecek sezon için ayrıntılar resmi tedarikçisi Pirelli ile çalışılıyor olan Takımlar ayrıca, lastik bileşiklerinin açısından fazladan özgürlüğe sahip olacaktır.

Kısa vadede, sürücülerin mevcut sürücü yardımlarının aralığı yarış başlar üzerinde durularak, Belçika Grand Prix itibaren sınırlı olacaktır. in-ırk koçluk miktarı da sınırlı olacaktır.

Detayları kıt olmasına rağmen, Strateji Grubu şimdi bile 2016 yılında giriş için FIA ve F1 yönetimi tarafından değerlendirilir ediliyor eleme ve yarış hafta sonu biçimine bir dizi değişiklik tartışıyor edilmiştir.

Parça altındaki bakıldığında, Formula Strateji Grubu arabalar, yeni kanatlar için öneriler ve zaten ekipleri tarafından değerlendirilen 2017 için yeni bir zemin şekli ile, daha hızlı ve daha agresif bakmak yapmayı planlıyor. Bu değişiklikler aynı zamanda arabalar daha geniş yapmak ve mevcut aero kitleri üreten çok daha fazla aerodinamik downforce yaratacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder