4 Temmuz 2015 Cumartesi

Güvenlik sistemleri Wii U hala 2015 yılında önemli neden

Güvenlik sistemleri Wii U yıl güçlü çift olmamıştır. Tıpkı rafları tam bir yıl vurmak Xbox One ve PlayStation 4 ve iddialı bir çift ekran deneyimi sunan olsa da, günümüze geri 2012. Hızlı ileri sistem inşaatı için bazı heyecan ve ham güç ve eksikliği bir kuraklık oldu Üçüncü taraf desteği kolayca genç rakipleri gerisinde konsolu gördük. Ama değerli bir satın alma yapmak için platformda nihayet yeterli kaliteli içerik var mı?



Belki Wii U ile en büyük sorun, Nintendo platformuna üçüncü parti geliştiriciler AAA çekmek için başarısız olmasıdır. gibi büyük multiplatform başlıkların ihmal Kader , Batman: Arkham Şövalyesi , Grand Theft Auto V ve yaklaşan RPG Fallout 4 çok uzun bir liste üzerinde sadece birkaç örnektir. yalnız marquee AAA ücret eksikliği konsolu lavabo için yeterlidir.

Wii U, sadece Xbox One ve PS4 ham gücünden yoksun kısmen bu, ama yayıncılar platformda inanç yok çünkü o da var. rakiplerinden 'olarak geliştirildi ve geliştiriciler işlemek için yeterli teşvik yok önemli çaba ve zaman alır çift ekran kurulumu en iyi şekilde yapma gibi kullanıcı tabanı online ortamda neredeyse değil, yeterince büyük değil. Ama şimdi Wii U iki buçuk yıl boyunca mağaza raflarında olmuştur, üçüncü taraf desteği gibi büyük bir anlaşma bu eksikliği nedir? Bültenleri yavaş damlama nihayet içine dalabilirsiniz kadar bir şey katmıştır?

Peki, biz onun yavaş büyüyen kütüphanesi zaman ayırmaya değer olması için yeterli olgunlaştı olabileceğini düşünüyorum. Hala üç yıl sonra gelişen birkaç IP'leri de dahil olmak üzere - - Nintendo hep oyun en güçlü ilk parti serilerinden bazı olmuştur böylece dalma almak için bekleyen oldum eğer, biz içine dişlerinizi kazmak için o içeriğin yeterli olduğunu düşünüyorum

Onun köklerine sadık kalmak, Nintendo platforming başlıkları büyük bir vurgu, bu nedenle seçim bol bu kategoride var. Başlat başlığı New Super Mario Bros U (ve sonraki New Super Luigi U iken), 80s dönemi 2D heyecan sağlayan Super Mario 3D World 1996 en biraz daha ödünç Super Mario 64 Orada da bulunuyor yıldız. Donkey Kong: Tropikal dondur ve - ! Hey, burada bir üçüncü taraf başlığı bakmak Ubisoft'un - Rayman Efsaneleri .

Platforming Nintendo'nun ekmek ve tereyağı olabilir, ama bu hikayenin sonu değil. Yarış hayranları için, Mario Kart 8 biz uzun zamandır gördüğüm en güçlü franchising giriştir. Strateji fanlar yaratıcı keyfine varacaksınız Pikmin 3 ve Legend of Zelda: Rüzgar Waker HD kolayca Wii U. için geliştirilen inanıyorum ki onun GameCube piyasaya çıktığından beri çok iyi kaldırdı etti Diğer yandan, aksiyon hayranları sık sık tuhaf keyfine varacaksınız Bayonetta 2 , Super Smash Bros Wii U ve franchise melding Hyrule Warriors . Survival korku hayranları polarize canlarını dişlerine kazmak ZombiU ise, Nintendo Land eğlenceli bir multiplayer, parti tarzı deneyimi sağlar. Bir büyük tür ihmal olsa da, giderek popüler first-person shooter - işler bu kategorideki biraz ince daha vardır. Sen bulamazsınız Battlefield burada Franchise ve süre Call of Duty: Black Ops 2 ve hayaletler sistemi vurdun, Gelişmiş Harp sıçrama yapmak değildi ve ne gelecek olacak 3 Siyah Ops bırakma. O dedi, yeni IP var Splatoon tadını çıkarmak için. Tam bir geleneksel FPS deneyimi değil, ama kalamar mürekkebi için ticaret canlı cephane beklediğinizden daha eğlenceli.

Eğer içine iseniz Ayrıca, Skylanders (eğer 14, biz tahmin ediyoruz yaşın üzerinde iseniz ... ama eğer öyleyse, biz yargıç olmayacak) koleksiyon tarzı Wii U yenmek için zor. Nintendo'nun içi Amiibo rakamları iyi tasarlanmış ve harika kaliteli vardır. Bunlar yeni bir karakter derileri ve bonus düzeyleri gibi oyun içeriği sağlamak için konsol yerleşik NFC kullanın.

Bir büyük endişe. Manzara ilerlemeye kadar şekillendirecek nasıl Nintendo'nun E3 2015 duyurular şirket çok (resmi bir duyuru var henüz onun next-gen "NX" sistemde, özel olarak odaklanan olarak, ince ve biraz underwhelming vardı daha az kamu çıkış tarihi). Ama yine de yolda birkaç mükemmel görünümlü başlıkları vardır. Japon RPG Xenoblade Chronicles X derin bir deneyim olması için şekillendirmektedir ve Super Mario Maker PlayStation özel çizgisinde, oyuncu oluşturulan içerik zenginliği sağlayabilir gibi görünüyor LittleBigPlanet .

Orada da Star Fox Sıfır . E3'te Açıklandı başlık fan-favori franchise uzun zamandır beklenen yeni giriş ve grafiksel güçlü değil ise, eğlenceli bir sürü gibi görünüyor ve konsolun çift ekran kurulumu iyi şekilde yapar. Adsız bir Wii U da bulunuyor Legend of Zelda Zaten harika görünüyor 2016 yılında sistemin ömrünün sonuna doğru gelmesi ayarlanmıştır ufukta büyük başgösteren başlık. Wii U kapalı tutarak oldum eğer öyleyse, nihayet satın almanın tam zamanıdır? Eğer bir diehard first-person shooter oyuncusu sensin, ya da gelecek yıllar için desteklenmesi garantili bir konsol için aradığınız sürece, bu sorunun cevabı aslında evet olabilir. Xbox One ve PS4 oldukça benzer içerik sunan Oysa ( Halo vs Killzone , Forza vs DriveClub quirkiest saymıyorum - - herhangi bir konsolun seçimi, vs.), Nintendo en benzersiz ile karakterine sadık kalır. Bazı müthiş oyunlar vardır size Nintendo'nun sistemde sadece deneyim olabilir ve bu tek başına bariz sakıncaları rağmen, buna değer uzun görünmesini sağlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder