4 Temmuz 2015 Cumartesi

Londra aşağıda unutulmuş tünellerde Yeraltı çiftlikleri Yeşiller Büyüyen Güvenlik sistemi

"Dünyanın ilk yeraltı kent çiftliği" otlar ve 33 m (108 ft) Londra sokaklarında altında yetiştirilen salata satmaya başlayan ayarlanır. Büyüyen Yeraltı kullanılmayan Dünya Savaşı tünellerde dayanır. Şehir merkezinden az iki mil anda, çiftlik-to-çatal üretmek az dört saat içinde vaat ediyor.


Yeraltı West Country girişimciler Richard Ballard ve Steven dring buluş olduğunu ve Michelin yıldızlı şef Michel Roux Jr ile ortaklaşa Bu terkedilmiş olan, yerel ve çevre dostu yüksek kaliteli üretmek üretmek için bir araç olarak tasarlandı geliştirilmiştir Büyüyen ideal bir konuma sağlayan tüneller

tüneller şehrin Clapham bölgesinde Londra'nın Kuzey Hattı yeraltı demiryolu bağlantısı altında bulunan ve daha önce sakinleri için bir bomba barınak olarak kullanılmıştır. Şu anda kullanılmakta olan yer gerektiğinde 8.000 kişiyi karşılamak mümkün oldu. Şimdi Ballard ve dring bitkileri büyümesi için istikrarlı ve kontrollü bir ortam sağlar.

Bu hava ve mevsimsel değişikliklerden etkilenmeden olduğu gibi yeri, kentsel tarım yuvarlak tüm yıl için izin verir. Bir pestisit içermeyen ortam ve kullanılan hidroponik sistem geleneksel açık alan tarım yüzde 70 daha az su kullanmak için söylenir. Aynı şekilde, aydınlatma ve sulama sistemleri bitkileri çok az enerji ile yetiştirilebilir demek. Ne enerji kullanılan tek yeşil tedarikçilerden kaynaklı.

Sonuçta, Ballard ve dring amacı çevreye sıfır etkisi ile taze ürün teslim etmektir. Çiftliğin ilk aşaması ticari temini için hazırlık son aşamaya geliyor ve üretilen bitkileri bezelye çekimleri, turp, hardal, kişniş, kırmızı amaranth, kereviz, maydanoz ve roka birkaç çeşidi bulunmaktadır.

Bir Covent Garden toptancıya ilk sarf malzemeleri teslimi birkaç hafta içinde beklenen ve doğrudan tüketiciye teklif takip etmek için planlar vardır. Buna ek olarak, tünel komşu dizi daha satır aşağı genişletme için bir fırsat sağlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder