4 Temmuz 2015 Cumartesi

Albert saatini anlatmak için matematik kullanır

Eğer ne zaman bilmek istiyorsanız, bu saat ile küçük bir iş yapmak zorunda olacak. Tanışma Albert, matematik problemleri haline şimdiki zaman ayırır çocuklar için duvar saati. Albert Einstein Adını, saat zaman söylemek için denklemleri çözmek yapar.

Zaman altındaki saat ve dakika üst satırında saat ile bozuldu. Her satır karşılık gelen rakamı bilmek çözmek için gereken üzerinde nispeten basit bir matematik problemini vardır. Örneğin, yerine görüntüleniyor daha "9" 21:00 için, saat "12-3 / 1." görüntüler

"Albert Einstein böyle bir saat sahibi olsaydı, muhtemelen de parlak bir matematikçi olacaktı," Alex Schindlbeck, ürün tasarımcısı diyor. O ise Almanya'da sanat okulunda saati yarattı. O araştırmayı yaparken mucit, bir "çocuk gibi neşe vardı" hissettim çünkü Einstein saat için onun ilham kaynağı oldu.


Saat oldukça kolay denklemler ile başlıyor ve daha sonra bir çocuğun matematik becerileri daha iyi olsun çözmek için giderek daha zor elde edebilirsiniz. Fikir matematik soruları her zaman en azından biraz zor olabilir, ve düşünmek için çocukları zorlayacak olmasıdır. Saat gösterileri tamamen rastgele ve günün her dakika değiştirmek denklemler. Eğer uygun gördüğünüz gibi saat zorluk derecesi değiştirebilir ve de sık sık veya daha az denklemleri değiştirmek için o kadar ayarlayabilirsiniz.

Albert arkasındaki şirket şu anda Kickstarter üzerinde saatlerin ilk üretim çalıştırmak için para yükseltiyor. Eğer şirket saati için bu yıl daha geç bir mobil uygulaması bırakmadan olacağını uzun beklemek yapamıyorsanız Erken destekçileri Şubat 2016 yılında dışarı baş beklenen ilk sevkiyatlar ile ABD ilk saatler 136 $ birini alabilirsiniz sizi Sadece $ 1.14 bir bağış alabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder