4 Temmuz 2015 Cumartesi

İnceleme:Kamera sistemleri Işık ve Hareket Urban Trail 850 FC bisiklet ışık kompakt ama wallop paketleri

Kamera sistemleri LED ve lityum pil teknolojisinde devam eden gelişmeler sayesinde, bu dağ bisikleti farlar 3.000 lümen veya daha fazla koyarak görmek artık nadir değil. Bu yüksek yoğunluklu ışıklar çoğu onları iktidara ayrı bir pil paketini gerektiren, ancak, iki ya da üç ampul dahil. Biz Light & Motion kendi kendine yeten yeni Kentsel 850 Trail FC olarak ilan ettiğini duyunca bu düşünce ile, biz ilgisini "var olan en güçlü tek LED bisiklet ışık." Biz gave oa denemek ve onun iddiası kanıtlamak biraz zor olabilir bile kamera sistemleri neler sunabileceği sevdim.

Adından da anlaşılacağı gibi, Kentsel 850 Trail tek CREE LED ve özel firmware yoluyla 850 lümen maksimum dışarı atıyor. Önemli ölçüde gülünç güçlü çoklu-LED ışıkları bazı çıkışında altında olsa da, biz o bizim gece iz sürmek için kamera sistemleri fazlasıyla yeterli bulundu.


Avustralyalı start-up Indigo Aydınlatma onun Indigo5 iddia ederken, Cygolite en Expilion 850 bildirildi ayrıca 850 lümen dışarı pompalar - hızlı Googling, ancak diğer üreticileri bir dizi yüksek ya da daha yüksek olarak değerlendirilen tek ampul farlar sunan olduğunu gösterir bir kuyruklu 1.800 lümen yönetir.

Bu konuda bir Light & Hareket temsilcisi sorulduğunda, onlar ışıkları aksine bu cevap bazı rakipleri, Kentsel 850 Trail çıkışı aslında yaygın kabul gören sertifikalı edilmiştir FL-1 Standart . Yüksek kapasiteli "güçlendirici" piller olmasına rağmen Indigo5 sadece standart pille 30 dakika boyunca maksimum 1.800 lümen çıkışı yönetebilirsiniz - kendi adıma, Cygolite ve Indigo onların ışıkları da FL-1 sistemi üzerinde ölçmek anlattı da mevcuttur

Yani ... Kentsel 850 Trail mutlaka olmayabilir söylemek yeterli varlığı tek parlak tek LED bisiklet far, ama o kurulan marka isimleri sopa, özellikle aralarında kesinlikle var.

Far dahili lityum-iyon pil USB üzerinden 2,5 saatte ücretleri ve maksimum çıkışta çalışma süresi 1,5 saat sağlamak olduğu iddia ediliyor. Biz 1,5 saat işaretine düşük pil uyarısı başlarken rağmen bizim testlerde, ışığın kendisi sadece iki saat boyunca devam etti. Eğer dürüst iyilik dağ bisikleti için kullanıyorsanız rağmen Pil ömrü, orta veya düşük çıkış ayarlarını (sırasıyla 375 ya da 185 lümen) seçerek ölçüde uzatılabilir, büyük olasılıkla o zamanlar yetersiz olduğu bulacaksınız gece gerçekten yerleşir.

Onun tek ampul ışın çok dar olabilir eğer biz başlangıçta merak ediyorduk, ama bu kesinlikle durumda olduğu ortaya dönmedi - reflektör hala aşırı oluştururken olmasa da güzel iz kenarlarını ışıklı görünürlük 180 derece sağlar ortada -intense spot.

Onun silikon kayışı ve montaj aparatı kullanarak, Kentsel 850 Trail hatta bazı çok köklü bölümleri üzerinde darbeleme sonra, gidonun yerde güvenli bir kaldı. far kullanıcılarının işaret ediyor ince ayar için izin montaj ya yan göreceli panned olabilir. Bize meydana rağmen bu özellik hiçbir zaman gerçekleşmediğini, bu uyum dışında çalkala izin olabilir. Kask ışık kullanarak eğer orada dallar taşkın çarptı olsun daha yatkın olacağını gibi, (bağlama dahil) bir sorun daha olabilir.

Biz kesinlikle Kentsel 850 Trail FC sevdim ve ayrı pil paketleri gerektiren daha gereksiz-yoğun multi-LED ışıkları önemli ölçüde daha küçük ve daha şık olduğu gerçeğini takdir. Hatta iki saat, bazı biniciler sadece onun 850 teslim etmez bulabilirsiniz - Yani pil onboard bir yüksek kapasiteli forking veya harici batarya içine ışık takmayı ya seçenekleri olması güzel olurdu dedi yeterince uzun için lümen.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder