4 Temmuz 2015 Cumartesi

Bağlı Şişe lüks korsanlığı savaşır

Malların sahte Rolex her şey mısır gevreği için saatler etkileyen dünya çapında büyük bir sorundur. Bu sahte veya tahrif ürün, bazı durumlarda, yetiştirmek için yüzyıllar almış bir itibar yok edebilir lüks mallar için özellikle üzücü olduğunu. Benzer vende akıllı viski şişesi biz bu yılın başlarında baktı, ince konyak distiller Rémy Martin ve dijital yenilikler şirketi Selinko upmarket ruhu şişe doğrular ve açtılar oldum ne zaman uyarır Rémy Martin Kulübü Bağlı Şişe geliştirdik .

Rémy Martin Kulübü Bağlı Şişe şişenin mühürleme kapsül içine dahil kurcalamaya dayanıklı NFC etiketini kullanan Selinko tarafından geliştirilen NFC teknolojisine dayanmaktadır. şirketler bu etiket pasaport ve banka kartları eşit güvenlik sağlayan asimetrik şifreleme ile standart ANSSI-EAL4 + bankacılık teknolojisine dayalı olduğunu söylüyorlar.


Android akıllı telefon uygulamasını kullanarak, alıcı şişenin üstünde onun telefonunu dokunabilirsiniz ve uygulama sonra ne şirketler iddia şişe hala mühürlü bir yüzde 100 güvenli provenans ve teyidi olduğunu gösterir - her ikisi de korur olası fiziksel ve çevrimiçi dolandırıcılığa karşı alıcı. Şişe Açılış aktif için etiketin durumunu değiştirir ve bir uyarı verir. Şişe dokunulduğunda tekrar ödülleri ve özel etkinlikler interaktif haber verir ve şirketin tanıtım noktaları programında alıcı puan kazanır.

"Remy Martin Kulübü Bağlı Şişe ürünün doğruluğunu garanti kalmıyor," Augustin Depardon, Remy Martin İcra Direktörü diyor. "Ama o da bize çok heyecan verici bir yenilik olan ürünlerimizi zevk tüketicilerimiz ile doğrudan iletişim kurmasını sağlayan Ödüller, olaylar, özel teklifler. Bizim iletişim artık tamamen optimum alaka için müşterilerimizin tercihleri ​​ile uyumlu olabilir."

Rémy Martin Kulübü Bağlı Şişe daha sonra bu yıl daha geniş bir dağıtımdan önce Çin'de gece kulüpleri satışa sunulacak.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder